- Hirdetés -EnchanTimals babák
TípusokFürdőjátékokYookidoo fürdőjátékok – kreatív és fejlesztő pancsolás az első napoktól

Yookidoo fürdőjátékok – kreatív és fejlesztő pancsolás az első napoktól

Minden szülő tudja, milyen szórakoztató lehet az esti fürdés a kisbabák számára (főként a Yookidoo-val), amellett természetesen, hogy tudjuk, milyen elengedhetetlen a napi tisztálkodás. De azt tudtad, hogy ez a mindennapos szertartás telis-tele van korai fejlesztési és tanulási lehetőségekkel?

Yookidoo fürdőjátékok – kreatív és fejlesztő pancsolás az első napoktól

A Yookidoo a bébijáték piac egyik igazi „rock sztárja”. A márka fennállása óta több olyan bébijáték családot dobott piacra, amik forradalmain újnak számítottak és pillanatok alatt bestsellerek lettek világszerte.

A Yookidoo babajátékai a szórakozásról, a fejlesztésről és a felfedezésről szólnak.

A felfedezés fontosságát azzal emelik ki, hogy egy teljesen új megközelítést vezettek be a játékhoz és a tanuláshoz ösztönző, interaktív és rendkívül innovatív termékek révén.

Fürdőjáték sorozatukat több, mint egy évtizede vezették be, amivel örökre megváltoztatták a bébi fürdőjáték kategóriát. Folyamatos fejlesztéseik messze túlmutatnak azon, amit valaha is elképzelhettünk az esti pancsolásról és tisztálkodásról.

Hogy egy elefánt fürdesse a gyereket?

 

Miért is ne? A Yookidoo elefántos zuhany például egy akkumulátoros, hordozható babazuhany, amit bármilyen kádra fel lehet szerelni. Amíg a szülő az egyik kezével a kisbabát tartja, a másik kezével gyengéden locsolja az elefánt orrával a csöppséget, ami nem csak kellemes, de mókás is. Nagyobb gyerekek önállóan is biztonsággal tudják használni, így a kiselefántos zuhany sok éven át lehet a fürdőszoba sztárja.

A fürdés azonban nem mindig felhőtlen móka és kacagás. Megeshet, hogy a baba estére már nyűgösebb, vagy egyszerűen csak nem kedveli annyira a vizet. A Yookidoo Érzékelős fürdőkádforgó pont a nehezebb napok vidám lezárására lett kifejlesztve. A színes és vidám virágokba és a kismadár csőrébe egy szenzoros vízforgató juttatja el a vizet, amit a babára permeteznek. A vízáramlás sebessége állítható, így a baba hangulatához és igényeihez igazítható. Használata biztonságos, és kiskádhoz, valamint hagyományos kádhoz is rögzíthető. A színes, forgó virágok nem csak megkacagtatják a kisbabát, de fejlesztik a szem-kéz koordinációjukat és a vizuális észlelésüket.

A Yookidoo bébi fürdőjáték családban csupa izgalmas és színes játék várja, hogy a csöppségek esti rutinja élménydús legyen.

A bálnás zuhanyállomás, a torony szökőkút és a különféle építős játékok mellett természetesen a klasszikus kacsás játékok is megtalálhatók Yookidoo minőségben.

Legyen az est lezárása az egész család számára egy igazi móka! Mert játszani jó!