- Hirdetés -EnchanTimals babák
MárkákLEGOMegérkezett a boltokba az új Star Wars LEGO®

Megérkezett a boltokba az új Star Wars LEGO®

Zsivány egyes, egy Star Wars történet

Star Wars és LEGO® rajongók figyelem! A Gareth Edwards rendezésében készülő Zsivány Egyes,december 15-én debütál a mozikban.De ez a mostani nem sorfilm, azaz nem az immáron VII bemutatott részt tartalmazó sorba tartozik, de története a Star Wars univerzumba játszódik, sőt a Halálcsillag 1.0 tervrajzainak ellopásáról szól.

A film főszereplője tűzrőlpattant Jyn Erso (Felicity Jones) lesz, aki mellett majd a következő új és izgalmas karakterek fognak bemutatkozni a filmben: a lázadó vezér Saw Gerrera (Forest Whitaker), a titokzatos birodalmi nagykutya Orson Krennic igazgató (Ben Mendelsohn),a pilóta Cassian Andor kapitány (Diego Luna), az erőhasználó vak harcos Chirrut Imwe (Donnie Yen), a katona Bodhi Rook(Riz Ahmed), az ex-birodalmi droid K-2SO (Alan Tudyk) és Jyn rejtélyes apja,Galen Erso (Mads Mikkelsen).
A mozi előzetest már megtekinthetjük, egyelőre elég sejtelmesnek tűnik, sokat nem árul el, de azt biztos, hogy valami nagyon sötét akció készül.

A kisfilm így indul: „A világ káoszba fullad, birodalmi zászlók lobognak az egész galaxison!” foglalja össze Forest Whitaker a nem éppen idilli helyzetet. Jyn Ersónak a Birodalom új fegyveréről kell információkat szereznie, a küldetéshez megkapja maga mellé Cassian Andor századost (Diego Luna) és a vadászrobotot, majd elmennek összeszedni a csapatot olyan egyedekből, akiket zavar a Birodalom elnyomása. A küldetéstől a lázadó vezérkar túl sokat nem vár, elhangzik az előzetesben az is, hogy ebbe nagyon bele lehet bukni.
Kíváncsian várom, hogy a zűrzavaros szálakból, miként fog kihámozódni a sztori, egy biztos izgalmakból, és felejthetetlen vizuális élményből nem lesz hiány, már csak a katarzisnak kell robbanni! Kedves rajongót, győzzük kivárni a decembert, addig is tűkön ülve, körmöt rágva epekedhetünk a premierig. Jó hír, hogy az új LEGO® Star Wars készletek már október elején a boltok polcaira kerültek, igazán különleges darabok:

LEGO® Star Wars 75119 Jyn Erso™ őrmester

LEGO® Star Wars 75121 Imperial Death Trooper™ – Birodalmi Halálcsillag katona

LEGO® Star Wars 75120 K-2SO™ droid

LEGO® Star Wars 75152 Imperial Assault Hovertank™ – Birodalmi légpárnás támadóhajó

LEGO® Star Wars 75153 AT-ST™ Walker – AT-ST lépegető

LEGO® Star Wars 75154 TIE Striker™ – TIE bombázó

LEGO® Star Wars 75155 Rebel U-Wing Fighter™ – Lázadó U-szárnyú vadászgép

LEGO® Star Wars 75156 Krennic’s Imperial Shuttle – Krennic Birodalmi űrsiklója

A játékok megvásárolható a Bűbáj Webjátékboltban!