- Hirdetés -EnchanTimals babák
TípusokJátékautók5 jópofa ötlet, amit a Dickie játékok karton csomagolásából készíthetünk

5 jópofa ötlet, amit a Dickie játékok karton csomagolásából készíthetünk

A mindennapi tevékenységeink során rengeteg csomagolóanyag végzi a szemetesben, beleértve az ajándékok és a játékok csomagolásait is. Ezeknek a dobozoknak a jelenős része nem egyféle anyagból készül: tartalmazhatnak papírt, műanyagot, sőt még fémet is.

A szelektív hulladékgyűjtés lényege, hogy ezeket a különböző anyagokat szétválogatjuk, és külön tárolókba helyezzük. Sajnos nem minden esetben sikerül ezt a fogyasztóknak megtenni, hisz nem feltétlenül biztosított mindenhol a szelektív gyűjtés.

Dickie a környezetvédelemért

A Dickie játékgyártó a régi display csomagolásai mellett egyes játékjárművei számára új csomagolási technológiát vezetett be, mert ők is felismerték a környezettudatosság fontosságát.

Az új csomagolás kemény kartonból készül, és nincs rajta műanyag felület. Külön érdekesség, hogy az új dobozok szállításra is alkalmasak, ezért mi sem használunk a webshopban plusz csomagolást a kiszállításukkor. Képzelje el, mennyi felesleges papírt mentünk meg így!

A gyerekeket amúgy sem érdekli a papírcsomagolás. Általában éhes tigrisként vetik magukat a meglepetésre, letépik a külső burkolatot, ami aztán a kukában végzi.

Ha Ön is fontosnak tartja környezetünk védelmét, és úgy véli, hogy ezt a szemléletet már korán átadná gyermekének, válassza a kemény kartonos, további csomagolópapír mentes Dickie játékokat. A Bűbáj Webjátékboltban külön találja ezeket a termékeket, mert a régi csomagolású változatuk is megmaradt.

Az új csomagolással praktikusabban megpakolható a kamion is a játékokkal, így a Magyarországra szállításuk is kisebb környezetterhelést jelent egy egységre lebontva.

Ha meglepetésnek szánja, akkor érdemes úgy intézni, hogy a gyermek ne találkozzon a postással, mert a kartonra is rákerült a kiválasztott jármű képe. Átadás előtt a dobozra ragasztott szállítólevelet ne felejtse el levenni.

 

5 jópofa ötlet, amit a Dickie játékok kartoncsomagolásából készíthetünk

Ha nem szeretné a kartont kidobni, hasznosítsa újra! Összegyűjtöttünk pár jópofa ötletet, amihez felhasználhatja a kemény és masszív Dickie kartonokat:

  1. Egy masszív dobozban bátran tárolhatjuk a kisautókat vagy az építőkockákat.
  2. Ha van apró termetű házi kedvencük, a dobozt át lehet alakítani az ő személyes búvóhelyéül.
  3. A labdajátékot kedvelő gyerekek mini golf „pályának” is használhatják (a dobozra vágott lyukakba kell betalálni a labdát).
  4. Készítsenek belőle madáretetőt! Arra figyeljenek, hogy esőben és télen ne maradjon kint.
  5. Egészen egyszerűen legyen az új járgány hivatalos garázsa.