- Hirdetés -EnchanTimals babák
IskolakezdésMilyen tolltartót válasszunk?

Milyen tolltartót válasszunk?

Az első osztályba készülő gyerekek szüleinek nem kis fejtörést okoz az iskolatáska mellett a megfelelő tolltartó kiválasztása is.

Nem csoda, hiszen iskolakezdés előtt igen hosszú eszközlistát kaphatunk a tanároktól, amiknek meg kell találni a helyét.

Grafit és színes ceruzák, olló, kisméretű vonalzó, radír, hegyező, ragasztóstift, körző, órarend, és ennek mind bele kell férnie a tolltartóba.

Szempontok tolltartó választásakor

Az iskolai felszerelések mellett a tolltartó egy apró részletnek tűnhet, a valóságban érdemes alaposan körbejárni a kérdést. A legtöbb szülő ezeket a tulajdonságokat keresi a tolltartókban.

  • Ne foglaljon túl nagy helyet.
  • Az anyaga legyen masszív, akár évekig lehessen használni.
  • Ne potyogjanak ki belőle az eszközök.
  • A cipzár, a patent vagy tépőzár ne menjen tönkre pár hét alatt.
  • Jó legyen ránézni.

Segítségképp összeállítottunk egy listát, hogy eloszlassunk minden hezitálást, és megkönnyítsük a választást.

Mi ezeket a tolltartókat ajánljuk:

#1 Spirit berendezett kihajtható tolltartók

A kihajtható tolltartók egyik legnagyobb előnye, hogy viszonylag kis helyet foglalnak el, mégis rengeteg dolgot tárolhatnak benne a gyerekek.

A berendezett tolltartókat azért szeretik a szülők, mert gyakorlatilag már minden alapfelszerelés megtalálható bennük, így nem kell külön összebogarászni az egyes darabokat.

Ez a modell két típusban kapható. A 28 darabos kihajtható tolltartót többnyire kisfiúknak ajánljuk, akiknek nem fontos, hogy ötféle rózsaszín ceruza legyen a tolltartójában. Az 50 darabos tolltartó már-már felér egy kincsesládával, ezért többnyire olyan kislányoknak ideális, akik imádják a színeket.

Az elsősöknél, és az alsó tagozat első éveiben a gyerekek még nem feltétlen tudnak rendet tartani a tolltartójukban. Számukra fontos, hogy mindennek fix helye legyen, így a radírnak, a hegyezőnek, a vonalzónak és az órarendnek is.

A kihajtható tolltartóban minden átlátható és könnyen megtalálható. Kinyitva kényelmesen elfér az asztalon, így óra alatt is könnyű ki- és bepakolni a szükséges eszközöket.

Ezt a flitteres szívecske mintás, kihajtható, töltött (50 darabos) tolltartót bármelyik kislány örömmel használná szerintünk. Erős poliészter anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró.

#2 Spirit emeletes berendezett 2 vagy 3 szintes tolltartók

Az emeletes tolltartókat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik már rendszerezettebben tudnak gondolkodni, és rendet tudnak tartani a dolgaik körül.

A 2 és 3 szintes kivitelek értelem szerint a megpakolható alapfelszerelések számában különböznek. Egy 3 szintes emeletes tolltartóban mindennek megvan a helye, amire csak szükség lehet az órákon.

Érdemes első osztályban úgy berendezni, hogy minden szinten más jellegű eszközök sorakozzanak. Egy szinten a színes ceruzák és a filctollak, egy másikon a grafitok, a postairónok, a patronok, a harmadikon pedig a többi felszerelés.

A Spirit emeletes tolltartók berendezettek, ami megkönnyíti a szülők dolgát, hiszen az alapfelszerelést már tartalmazzák. Anyaguk kiváló minőségű poliészter, erősített varratokkal, így garantáltan évekig elkíséri a gyerekeket.

Mintázatuk sokszínű, a kisfiúk és a kislányok is garantáltan megtalálják a számunkra leginkább tetsző darabot, akár 3D-s mintával is.

A 6-7 éves kisfiúk büszkén tennék asztalukra ezt a Spirit T-rex 3 emeletes töltött tolltartót.

#3 Álló, bedobálós tolltartó

Alsó tagozaton gyakori, hogy a gyerekek a tanulószoba után bent hagyják a táskájukat, így a tolltartójukat is a termükben. Ha olyan különórára jár gyermeke, ahol szükség lehet írószerekre, vagy otthonra is szeretnének egy alapkészletet tartani, akkor a bedobálós tolltartó kiváló választás.

Kis helyet foglal el, mégis sok minden elfér benne.

A NICI Szurikáta álló tolltartó unisex megjelenésének köszönhetően kisfiúknak és kislányoknak, de tinik sminkes dolgainak is tökéletes választás.

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek