- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletMit hozzon a húsvéti nyuszi lányoknak?

Mit hozzon a húsvéti nyuszi lányoknak?

Ha tavasz, akkor húsvét. Ha húsvét, akkor pedig locsolkodás, nyuszi és ajándék. Amennyiben idén valami maradandóval, igazi játékélménnyel lepnéd meg szemed fényét csoki helyett, érdemes máris azon gondolkodnod, mivel aranyozhatnád be csemetéd napját. Ám, ha nincs ötleted, semmi ok az aggodalomra. Mert mi segítünk.

Ebben a bejegyzésben olyan témaköröket, márkákat és játékokat gyűjtöttünk össze, amik egészen biztosan mosolyt csalnak a kislányok arcára. Így nem kerül majd felesleges dolog a nyuszi kosarába, és biztosan örömteli pillanatokat okozol a kiszemeltednek.

A tökéletes meglepetés bébi és tipegő korosztálynak

Mivel ebben az életkorban még nincs számottevő különbség fiúk és lányok érdeklődési köre között, csak néhány dolgot említünk meg, hiszen a többit már részleteztük a fiúknak szánt húsvéti ajándékokról szóló cikkünkben.

Kislányoknak 0 és 2 éves koruk között minden szülő és rokon szeret bájos, rózsaszín dolgokat vásárolni. Így a gyermekjárművek, bébitaxik és járássegítők esetében leginkább a dizájn különbözik a kisfiúkétól. És ugyanúgy szóba jöhetnek kislányoknak a Baby Clementoni és Clemmy termékek, valamint a LEGO DUPLO és Playmobil 1-2-3 szettek. Ők is odalesznek a plüssökért, babakönyvekért és Bing nyusziért.

Ám, ha már most nőcis dolgokkal lepnéd meg őt, érdemes máris babákban, méghozzá puhatestű babákban, rongybabákban, a Cry Babies vagy a My Garden Baby termékeiben gondolkodnod. Mert ezeket a cuki babákat már 1-2 éves kortól jó szívvel gyerkőcöd kezébe adhatod, aki biztosan odáig lesz legújabb kedvenc babájáért.

Elbűvölő játékok ovisoknak és kisiskolásoknak

Az ovis és kisiskolás leányzók már tudják, hogy mit akarnak. Saját elképzelésük van arról, hogy mit szeretnének felvenni egy-egy alkalomra, és egyre többet játszanak fantáziájuk, akaratuk szerint. Ezért mindenképpen különleges ajándékokat érdemelnek.

Babák

Számukra is remek választás egy-egy baba. Igazán csajos meglepi lehet az idei újdonságok között szereplő Cry Babies BFF babák sorozat, vagy Steffi és Évi Love karakterei. De a mai napig nagyon népszerűek szülők és gyerekek körében egyaránt a Llorens babák is.

Barbie babák

Barbie-t külön kell megemlítenünk, hiszen Barbie és Chelsea már egy egész birodalmat tudhat magáénak, ahol az alap babáktól, a Sellő Barbie karaktereken át az igazán exkluzív babákig és szettekig mindent megtalálni.

Lovas játékok

Előbb-utóbb minden csemete beleszeret a lovakba, ez a kislányokra pedig szinte teljes természetességgel hatványozottan jellemző. Ezért számukra igazán bájos ajándék lehet bármilyen lovas játék. Közülük is kiemelkedő a Szilaj, az Én kicsi pónim és a Schleich Farm World, Horse Club szettek. De akár ide sorolható még a Bayala témakör is, bár ott nem csak lovak, egyszarvúk, hanem más varázslények, például sárkányok is.

Szerepjátékok és kreatív játékok

A kislányok sem kivételek a szerepjátékok iránti rajongás alól. Sőt, ha lehet, őket még inkább vonzza a bevásárlás, sütés-főzés és házimunka témaköre. Vagyis mindenképpen érdemes körülnézned szuper kínálatunkban. Akár egy egész konyhát, akár kiegészítőt szereznél be.

Emellett viszont mindenképp ki kell emelnünk az alkotó, kreatív játékokat, színezőket, varró készleteket és ékszerkészítő szetteket. Mert ezekért pici lányod garantáltan odalesz.

LEGO

A LEGO azok közé a játékok közé tartozik, amely mind fiúk, mind lányok számára tökéletes ajándéknak bizonyulnak. Csak a témák különböznek. Kislányoknak a Disney Princess, Mickey és Minnie, LEGO Friends, illetve a LEGO DOTS termékei remek választás lehetnek.

Playmobil

Ilyen szuper univerzális választás a Playmobil is. Amíg a fiúkat a City Action és a Novelmore, addig a lányokat inkább a City Life, Magic, Faries, Country lovas szettek és az Adventures of Ayuma nyűgözi le. De mindkét nem szívesen foglalatoskodik például a Wiltopia készletekkel.

Társasjátékok

A LEGO és a Playmobil mellett még a társasjáték is lenyűgözheti a gyerekeket. Ezek között piciknek, nagyoknak, sőt az egész családnak találhatsz megfelelő készleteket.

Gyermeksminkek

A smink igazán nőcis ajándék, és biztosan nem nyúlsz mellé. Mert a sminkelés már nem csak a tiniket foglalkoztatja, hanem a kisebbeket is. Ám, ha sminket rendelsz, mindenképpen győződj meg róla, hogy gyerekbarát alapanyagokból készült. Szerencsére webáruházunkban csak ilyeneket találsz. Vagyis csemetéd biztonságosan használhatja.

Interaktív plüssállatok

Hogy csak két dolgot említsünk, Little Live Pets és Fur Fluffs. Kell ennél több? Ha gyermeked régóta szeretne már állatot, a nyuszi ezúttal igazán nagy becsben tartott kívánságát teljesítheti. Neked pedig nem kell túl nagy felelősséget vállalnod. Hiszen az interaktív állatoknak akkor sem lesz baja, ha néhány napig nem játszanak velük vagy gondoskodnak róluk.

Ajándékok tini lányoknak

Te is sokszor érzed azt, hogy a lányok 10-12 éves koruk környékén igazi rejtéllyé válnak, és az ajándékozás sem lesz egyszerűbb? Sose félj, amíg játékboltunk kínálatát böngészed, biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot.

Csábítsd kamasz lányodat egy kis alkotásra a Tudomány és játék fürdőbomba vagy parfüm készítőivel, netán lepd meg szuper gyermekékszerrel, sminkkel. Vagy vesd be a LEGO néhány bonyolultabb szettjét, esetleg egy szuper kártyajátékot és máris megvan a telitalálat.