- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletMit hozzon a húsvéti nyuszi fiúknak?

Mit hozzon a húsvéti nyuszi fiúknak?

A tavaszi hónapok és a jó idő közeledtével minden mintha újult erőre kapna. A természet mozgolódása és a hosszabbodó nappalok mindenkit energiával tölthetnek fel. A gyerekeket pedig egészen biztosan lázba hozza a húsvét és a nyuszi gondolata. Ha idén csoki tojáson kívül mással is meglepnéd csemetéd, tarts velünk szuper játékötletekért!

Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttük azokat a témákat, márkákat és kategóriákat, amelyek termékei bármelyik kisfiút boldoggá tehetik. Mert vagány vagy éppen visszahúzódó fiúcskáknak sem olyan nehéz sikert arató játékot találni, mint gondolnád! Lássuk tehát, mi kerüljön idén a húsvéti nyuszi kosarába.

Tökéletes meglepetések bébi és tipegő korosztálynak

Ha a kiszemelt kisfiú még valóban a picik táborát erősíti, szinte biztos, hogy fejtörést okoz, mivel lepd meg őt. Pedig megannyi lehetőség vár rád, ami maradandó élményt és remek időtöltést ígér a picinek.

Baby Clementoni és Clemmy játékok

Ha csak a legnépszerűbb márkákat vesszük sorra, máris rengeteg elbűvölő vagy éppen izgalmas bébiknek való játék közül választhatsz, vagy lenyűgözheted az egy-két éveseket is. Ebbe a kategóriába tartozik a Baby Clementoni és a Clemmy. Az olasz játékgyártó számtalan ügyességi játékot, plüssállatot, interaktív fejlesztőket és mókás érdekességeket tartogat a legkisebbeknek. Köztük is igen népszerűek a cuki Bukfencező kisautók és a spriccelő fürdőjátékok, amik az egészen aprócskáktók, a 2-3 évesekig bárki figyelmét leköthetik.

A Clemmy játékai nem csak a gyerkőcök, hanem a szülők számára is megnyugvást hozhatnak. Hiszen a kedves, színes puha építőkockák és a sokrétű szenzoros asztalkák jól fejlesztik a piciket. Segítik a kézizmok, szem-kéz koordináció és az észlelés fejlődését is.

De itt még nincsen vége a húsvéti listának. Más játékokat is pakolhat a nyuszi abba a kosárba, hogy aztán határtalan legyen az öröm.

Babakönyvek

A babakönyvek megnyithatják a világ felfedezésre váró szegleteit a picik előtt, és pillanatok alatt nagy kalandra csábíthatják őket. Érdemes kiemelnünk a Hangos Cimborák kiadványait, amik a Napraforgó kiadó gondozásában jelentek meg. De a textilkönyvek is remek ajándéknak bizonyulhatnak. Mert ezek a látást, hallást és az apró kezecskéket is támogatják, megannyi mókás percet csenve a hétköznapokba.

Járássegítők, bébitaxik és gyermekjárművek

A kis felfedezők arcára rögtön mosolyt csalhatnak a járássegítők és bébitaxik, valamint az egyéb gyermekjárművek, például futóbiciklik és kismotorok. Mert ezek segítségével igazán könnyű és élvezetes megismerni a környezetet. Ugyanis a jó idő egészen biztosan a szabadba csábítja majd a piciket. Nekünk, szülőknek pedig nincs más dolgunk, minthogy támogassuk lelkesedésüket és kalandra éhes étvágyukat.

Ezek a termékek jellemzően kiváló módon erősíthetik az egyensúlyérzéket, az izmokat és sokat és ízelítőt adhatnak a mozgás öröméből.

Járművek és autók piciknek

Egy igazi kisfiú szívében már kezdettől fogva előkelő helyet foglalnak el a járművek. Így megéri körülnézned például a traktorok, munkagépek és a Bburago Junior autói között is. Mert a kis sofőrök bármit megadnának, hogy szelhessék az utakat akár kint, akár bent.

Építőjátékok

A játékok egy egészen más területe az, ami építésre ösztönöz. De ebből a kategóriából sem maradhatnak ki a picik. A bébi építőjátékok főként a piramis és toronyépítő játékokat foglalják magukban. De óriási hiba volna megfeledkezni az oly népszerű LEGO DUPLO és Playmobil 1-2-3 szettekről, amiket kifejezetten kicsi kezecskékre és a tipegő korosztály érdeklődésének megfelelően alkottak meg. Természetes nagy választékot találsz belőle webáruházunkban, és még idejében segíthetsz beszerezni a nyuszinak mindent.

Mesehősök

Ha mesehősök alapján választanál, akkor egyértelműen kedvenc lesz Bing nyuszi. Nyuszi lévén a húsvéthoz pedig különösen passzol.

Ajándékok óvodásoknak és kisiskolásoknak

Fiúk és lányok szokásai, játékai között főként ovis és kisiskolás korban kezd el látszani a különbség. Tehát, ha a megajándékozni kívánt gyerkőc elmúlt már 3 éves, különösen érdemes odafigyelned, hogy vagány, fiús dolgokat vegyél neki. Szerencsére nem leszel magadra hagyva, mert az ovis és kisiskolás korosztály számára alkalmas játékok kínálata idén tágabb, mint valaha.

Játékautók, járművek, traktorok és munkagépek

Egy kisautóval vagy traktorral egészen biztosan bármelyik kisfiút lenyűgözöd. Ám igazán nagy lesz a boldogság akkor is, ha motort vagy munkagépet választasz, mert rögtön beindulhat a kis tulajdonosok fantáziája, és vagány szerepjátékok elevenedhetnek meg a gyerekszobákban. Nézz körül Bruder és Hot Wheels kínálatunkban, így biztosan Tiéd lesz a legmenőbb nyuszi.

Szerepjáték

Akcióhős, mesehős, bevásárlás, gyermekkonyha, bűvészkedés és az elmaradhatatlan barkácsolás. Ez csak néhány olyan szerepjáték-téma, ami garantáltan elragadja a gyerekeket. Bármit is hoz közülük a nyuszi, óriási lesz a boldogság.

LEGO

Ezt a korosztályt egészen biztosan vonzza már a LEGO. Közülük is leginkább a LEGO City, Ninjago vagy Minecraft, de a Harry Potter-téma is szuper meglepetés lehet, és a szuperhősök világát megelevenítő készletek is igazán nagyot arathatnak.

Playmobil

Hasonlóan a LEGO szettekhez a Playmobil birodalma is kecsegtető. Itt szinte bármelyik téma szóba jöhet, de ha igazán különleges meglepetést akarsz, akkor a City Action, a Country, a Novelmore és a Playmobil autók világát javasoljuk.

Schleich

A Schleich csodálatos, kézzel festett figurái hihetetlen szerepjátékokra ösztönözhetik a kicsiket és a nagyobbacskákat is. Az óvodás és kisiskolás korosztály fiúcskái nagy örömmel fogadhatják a Dinosaurs, Farm World és Wild Life szetteket. Amíg inkább a kisiskolás és tinédzser fiúkat pedig az Eldrador elképesztően izgalmas birodalma vonzza.

Transformers

A Transormers univerzum minden fiú számára csábító lehet. Ez az a hely ugyanis, ahol eszméletlen akciókba és kalandokba feledkezhetnek. Ám ez a világ olyan sokrétű. hogy akár még tiniknek és felnőtteknek is találhatsz lehengerlő játékfigurákat.

Játékfegyverek

Egy kisfiú életéből nem maradhatnak ki a játékfegyverek. Így a Nerf, Zuru és Laser-X is felveheti a versenyt a képzelettel. Főként azért, mert ezek a készletek szabadtéren is megállják a helyüket, vagyis garantáltan elcsalják a gyerekeket a képernyők elől.

Társasjátékok

Ha közös időtöltésre inspirálnál piciket és nagyokat, ebben a korban már érdemes körülnézned társasaink között is.

Ha mesehősök, akkor…

Ovisoknak Mancs Őrjárat, Buzz, Thomas és Sam. Kisiskolásoknak pedig Bakugan-hősök, Marvel-világ, Star Wars és Jurassic World.

Játékok tiniknek

Elképzelhető, hogy azt gondolod, a tinédzsereket a játékok már kevésbé mozgatják meg. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy a tini fiúk is szívesen játszanak. Ám számukra már inkább az együtt töltött időn van a hangsúly. Ezért az interaktív, okoseszközös játékok nyerhetik el tetszésüket. De még mindig jó választás a LEGO egy-egy bonyolultabb modellje. Őket is elragadja még a Minecraft vagy a Transformers, de érdemes megismertetned velük a Clementoni Tudomány és játék robotjait és a Laser-X-et.

Amint látod, választékból van elég. A felsoroltakon kívül természetesen bárminek örülhet egy gyerkőc, ami passzol a személyiségéhez és az érdeklődési köréhez. Már csak el kell döntened, mit hozzon a nyuszi. Mert játszani jó! Bármilyen életkorban is járjon kiválasztottad éppen.

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek