- Hirdetés -EnchanTimals babák
JátékötletekA Fortnite meghódítja a játékpiacot is

A Fortnite meghódítja a játékpiacot is

2019. februárban érkeznek az internetes Fortnite játék akciófigurái és játékszettjei Magyarországra is. Ismer Ön Fortnite rajongót? Őt garantáltan érdekelni fogja a hír.
A Fortnite videójáték tavaly néhány hónap alatt vált az internet legnépszerűbb játékává. Gyerekek és felnőttek váltak rajongóivá, amit nem is csodálunk az alábbi rövid játékbemutató videó alapján.

A játék fejlesztői, az Epic Games nem kispályás csapat, ők a kategória királyai. Az alapötlet egy olyan játék volt, melyben nappal építkeznek a játékosok, éjjel pedig szörnyekkel harcolnak. Ez természetesen a hosszú fejlesztés alatt sokat változott, és így alakult egy valóban izgalmas játékmenetté. A Fortnite játék kezdetén ledobnak egy lakatlan szigetre 100 játékost és ekkor kezdődhet az építkezés, mindenkinek egyetlen csákány áll rendelkezésre, aminek a segítségével kell építőanyagokhoz jutni és azokból falakat, pallókat építeni. Minderre azért van szükség, hogy később legyen megfelelő fedezék, amikor összetalálkoznak a játékosok és megkezdődik a harc, ha egyáltalán sikerül addig eljutni, mivel kezdő játékosként elég nehéz hosszabb ideig talpon maradni, szükség van egy kis rutinra. A párbajokban folyamatosan kell lőni és építkezni is, eszeveszettül pörgős játék, aki kihagy egy pillanatra, annak már vége is.

A kezdeti nyugodt építkezés szép lassan fordul át leszámolásba, amikor már nem egy szem csákánnyal esnek neki egymásnak a játékosok, hanem minél több és minél jobb fegyvert beszerezve más ellenfelektől vagy a területen elrejtett kincsekre lelve. És van még egy csavar a játékban! Egyre szűkül a terület, egyre nagyobb eséllyel botlanak az ellenfelek egymásba (olyan, mint az Éhezők viadala), egyre többször van lehetőség másoktól újabb fegyvereket, kötszereket, védőfelszerelés, építőanyagot szerezni. A végjátékban már két állig felfegyverzett játékos áll egymással szemben.

A Fortnite a reflexek játéka, itt nincs segítség, játékelőnyöket nem lehet pénzért venni, aki nem elég jó, az akár az első percekben távozhat a játékból. A legfontosabb pedig, hogy teljesen ingyenes az alapjáték, csak optikai tuningokért lehet fizetni, illetve 2 előfizetési csomagot kínál az Epic Games, mellyel ritka fegyverekhez és ritka karakterekhez juthat a játékos.

A töretlen népszerűséget mi sem mutatja jobban, mint, hogy már a Fortnite – Season 7-nél tart a játék, melyhez egy szuper videó is készült:

A Fortnite rajongóknak a játékgyártók is szeretnének örömet szerezni. Februártól Magyarországra is megérkeznek a Fortnite mozgatható akciófigurák és egyéb játékok, például a Fortnite Llama plüss is! 🙂 Keressék őket a Bűbáj Webjátékboltban és a tatabányai Bűbáj Játékboltban. Mert játszani jó!