- Hirdetés -EnchanTimals babák
Anyukáknak ajánljukA játékok kiszabadultak és elfoglalnak egy egész plázát!

A játékok kiszabadultak és elfoglalnak egy egész plázát!

Hurrá! Idén második alkalommal változik a tatabányai Vértes Center egy hatalmas játszótérré! A Bűbáj Játékbolt szervezésében ismét játékfolyosóvá alakul a pláza 2016. november 12-én. Most aztán tényleg feje tetejére áll a világ, és a gyerekeké lesz a főszerep. Együtt szórakozhatnak kicsik és nagyok, kipróbálhatják a legújabb játékokat, Játékmesterekkel társasozhatnak és ügyességi feladatokban is tesztelhetik képességeiket.

Vége van a nyárnak, kopogtatnak a hűvösebb napok, ismét bekucorodunk otthonunkba, és jöhetnek a beltéri családi programok, egy jó kis esti Monopoly, amit akár napokig lehet folytatni. Az ősz remek alkalom a csodás játékok felfedezésére, ilyenkor dobják piacra a karácsonyi újdonságokat, megismerkedhetünk az aktuális meseszereplőkkel, mozi hősökkel, baba különlegességekkel és a LEGO 2016-os termékei között is szétnézhetünk.

Vészesen közeledik az idő, amikor gyerkőceink előállnak kívánságaikkal, szorgosan hozzák kézzel írt listájukat, melyet mindenképp el kell juttatnunk Jézuska, vagy Télapó postaládájába. Ahhoz, hogy gyermekeink ihletet kapjanak, illetve, hogy a karácsonyi kívánságlista tökéletesre sikeredjen, nincs más dolgunk, mint elvinni őket erre a remek családi programra. Lehet hozni nagymamát, nagypapát is, hogy tájékozódjanak az aktuális játék trendekről és ne kerülhessen rossz játék a fa alá!

A játékfolyóson kifogyhatatlan az ötletek tárháza, minden lurkó megtalálja kedvenc típusú játékát. Ragyogó szemmel figyelik a színes, érdekes, és sokszor vicces figurákat. Imádják megtapogatni, megvizsgálni az újdonságokat. Ilyenkor szövődnek az igaz szerelmek kicsik és a játékok között, az álmokból vágyak lesznek, majd vágyakozva várakoznak az ajándékbontás idejéig.

A kisfiúk imádni fogják a NERF fegyverekkel való lövöldözést, és igazi hőssé változhatnak, ha belebújnak egy-egy Star Wars hős bőrébe. A kislányok se fognak unatkozni, a Barbie babák legszebb és legvagányabb példányait vehetik szemügyre, vagy akár kreativitásukat is kiélhetik Play-Doh gyurmákkal, DohVinci készletekkel, Disney Hercegnőkkel játszhatnak és be is öltözhetnek jelmezekbe. A Crayola pörgő-forgó teknőc razjmágussal pedig lenyűgöző rajzokat készíthetnek!

A kiállításra repül majd Charlie, a beszélő papagáj is, aki vidáman ismételgeti majd a kicsik minden szavát. A kis babák se maradnak játék nélkül, Fisher-Price és Clemmy bébijátékok szórakoztatják majd a legkisebbeket és Csocsó bohóc is érkezik. Az Óriás Kockaforgatón pedig 4 fős mozijegyet nyer a leggyorsabb család.

Társasjátékokból se lesz hiány, érkezik az Esseni Játékvásár díjnyertes társasa, a Fedőnevek és a Dobble Star Wars kiadása is.

Nem számít hány éves, ne feledje a játék kortalan, mert játszani jó!

Szeretettel várjuk rendezvényünkre az egész családot, a belépés idén is díjmentes! Játékmesterek mutatják be a játékokat, és játszanak a gyerekekkel.

Bűbáj Játék – Mert játszani jó!

Az esemény főszervezője:

Bűbáj Játék

Bűbáj Webjátékbolt

Együttműködő partnereink:

Vértes Center

Formatex

Gémklub

Hasbro

LEGO®

Lurkó Glóbusz

Mattel

Modell&Hobby Toys

Pasa Kebab

Piatnik

Régió Játék

Vértes Center Mozi

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek