- Hirdetés -EnchanTimals babák
JátékötletekEgy kicsit Trollkodjunk!

Egy kicsit Trollkodjunk!

Ugye ti is emlékeztek a 90-es évek különleges figuráira a Trollokra? Szerintem legtöbbünknek jelentős gyűjteménye volt az égnek meredő színes hajú játékokból. Képzeljétek idén ismét meghódítják a világot a trollok! A DreamWorks Animation Filmstúdió megalkotta legújabb családi- egész estés, animációs mozifilmjét, amit 3D változatban is megnézhetünk. A főszereplők angol hangjait világsztárok kölcsönzik, többek között Justin Timberlake is hozzájárul a mese sikeréhez. 2016. október 27-től láthatjátok a hazai mozikban a Trollokat.

A történet középpontjában a Trollok állnak, róluk tudni kell, hogy nagyon vidámak, imádnak táncolni, énekelni és bulizni. Sose unatkoznak, a mindennapjaikat móka és kacagás jellemzi. A Trollok megjelenése igazán egyedi, olyanok, mint a törpék, testük színes, pofijuk hasonlít egy manó archoz, hajuk felfelé ágaskodik, és a szivárványszíneiben tündököl. Hoppá! Egy fontos dolgot elfelejtettem veletek megosztani, ezeknek a kis cukiságoknak nemcsak a humoruk ellenállhatatlan, hanem az ízük is. Ezért egy óriás is szemet vetett rájuk, és minden erejével azon van, hogy eme finomságokat magáénak tudhassa.

A sztori szerint a Trollok zárt kis világában valami felfordulást okoz, ezért két vakmerő Troll elhatározza, hogy nyakába veszi a világot, utazásuk során hajmeresztő kalandokban lesz részük.

Pipacs a trollkirálylány, számára az optimizmus igazi szupererő, társainak csupa okos dolgot tanít, szerinte, ha készen állnak a következő dalra, nem érheti őket semmilyen baj. Most szükség lesz a derülátó gondolkodására, ugyanis a királylány barátait elrabolták a gonosz bergeinek. Ők olyan óriások, akik mindig az orrukat lógatják, szomorkodni szeretnek a legjobban, na és persze Trollokra vadászni, így próbálnak unalmas életükbe egy kis édes ízt csempészni. Porcos herceg meggyőződése, hogy népe csak akkor fog mosolyogni, ha trollokkal fűszerezik fásult hétköznapjaikat.

Ágas az egyetlen troll, aki úgy érzi még nem veszítette el józan eszét, a bolondságtól pezsgő városukban. Ő egy kicsit morcos. Még felfedezésre vár, a benne mélyen meglapuló belső troll, eddig még nem bújt elő a dalos kedve. Ágas segítőtársa lesz Pipacsnak, közös erővel kifundálnak egy rafinált tervet. De, hogy sikerül-e túljárniuk a bergeinek eszén, és milyen kalandokba keverednek az utazó trollok, a filmből hamarosan megtudhatjátok!

Addig is lelkesen keressétek a troll figurákat a játékboltokban. Gyűjtsétek be mindet, így sokkal izgalmasabb lesz a várakozás, a vetítésig. A trollok Hihetetlenül aranyosak, és extrém külsejükkel biztosan sokunk szívedbe lopják magukat.

Neked ki lesz a kedvenced? Pipacs- a trollkirálynő? Ágas- az egyetlen mufurc troll? Csermely-akire barátként, és a táncparkett ördögeként is mindig lehet számítani? Vagy, Dj Suki- őrült lemezlovas, aki gondoskodik a talpalávalóról? Vagy talán neked a gonosz bergeniek szimpatikusak? Itt van: Porcos herceg-, aki megkóstolna már egy fincsi trollt, az ő apukája Id. Porcos Király-, aki nehezen uralkodik kelekótya népén, Bridget-, jószívű, nagyravágyó tervekről álmodik, Séf-, megírta új receptjét, és már csak egy fontos alapanyag hiányzik a kotyvasztáshoz….

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek