- Hirdetés -EnchanTimals babák
Anyukáknak ajánljukJennifer Aniston szerint is imádnivaló a láma

Jennifer Aniston szerint is imádnivaló a láma

Bulizásra fel! Aki látta már az Anyák napja című vígjátékot, tudja, hogy egy lámától lesz csak igazán különleges egy gyerekbuli. A filmben Sandy (Jennifer Aniston), egy kétgyermekes anyuka ugyan is gyerek bulit szervez anyák napjára, ahol mi más lehetne a fő attrakció, mint egy láma?!

A láma a tevefélék családjába tartozó faj, őshazája Dél-Amerika. Puha gyapjas szőre lehet barna, fekete, szürke, foltos, de a legaranyosabb külleműek hófehérek.

A lámák annyira népszerű, és imádnivaló állatok, hogy Amerikában háziállatként is tartják őket. Nálunk sincs állatkert láma nélkül, hiszen bájos pofijával, és játékos tekintetével minden gyereket elbűvöl.

A ZURU legújabb interaktív játéka főhőséül is a lámát választotta.

Boppi cukiság faktora 100% már ránézésre is. A pihe-puha plüss láma megszólalásig hasonlít eredeti mására. Hatalmas szemei azonnal leveszik a lábukról a gyerekeket.

Na de miért táncol Boppi?

A lámák köztudottan igen mozgékony állatok, ezért nem véletlen, hogy Boppi különleges tulajdonsága a táncolás. A tánc egy egyetemes nyelv, amit mindenki ért, érez, és szeret kortól, nemtől, földrajzi helytől függetlenül. A gyerekek pedig különösen fogékonyak rá.

Képzeld magad elé gyermeked, amint éppen táncol?! Hát nem a legkedvesebb pillanatok egyike? Ilyenkor egyszerűen csak élvezi a mókát, boldog, önfeledt. Miért ne lehetne gyakrabban ezt a pillanatot becsempészni a mindennapokba?

Boppiban az egyszerűsége a nagyszerű! A hasán lévő rózsaszín hangjeggyel jelölt gombot megnyomva veszi kezdetét a buli. Az aranyos plüss játék három zenét játszik le, miközben forog, és riszálja magát.

Hol a fejét rázza, mint egy rózsaszín sapiba bújt rock sztár, hol pedig a popóját rázza körbe-körbe. Képtelenség mellette egy helyben maradni. Szinte kéreti magát, hogy táncoljanak vele együtt a mókázásra éhes, örökmozgó gyerekek.

Érdemes a felnőtteknek is bekapcsolódni olykor ebbe a házibuliba, hiszen a közösen megélt élmények segítenek elmélyíteni a szülő-gyerek kapcsolatot. Ráadásul olyan jó érzés időnként előcsalogatni magunkból a bennünk szunnyadó gyermeket is. De Boppiért nem csak a nagyobbacska gyerekek vannak oda. A kisbabák is órákig el tudják nézni hatalmas kacarászások mellett a viccesen táncoló mosolyalbum lámát.

Ha pedig már mindenki kifulladt a táncolástól, Boppi átváltozik egy puha plüssé, akit fantasztikus érzés magunkhoz ölelni. Ha este bekéredzkedne az ágyikóba, érdemes azért kivenni belőle az elemeket, nehogy felrázza édes álmából a gyerkőcöd.

A Zuru táncoló robot lámája, BOPPI MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ a Bűbáj Webjátékboltban!

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek