- Hirdetés -EnchanTimals babák
Anyukáknak ajánljukKoronázd meg a nyaralást feledhetetlen játékokkal!

Koronázd meg a nyaralást feledhetetlen játékokkal!

Lázasan hangolódtok a nyaralásra, és már mindent elő is készítettetek, de Neked fogalmad sincsen, hogyan fogod lekötni a gyerkőcöket útközben vagy a szálláson? Egyet se félj, segítünk! Hiszen mind szembe néztünk már ezzel, és jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül. Másnak is fejtörést okoznak olykor a csemetéi, mégis szép nyaratok lehet.

Nézzük is a listát, ami megmentheti a vakációt. Ugyanis ebből kiválaszthatod azokat a játékokat, amik illenek kicsik és nagyok személyiségéhez, és magatokkal vihetitek azt, ami még befér a bőröndbe.

Hordozható társasjátékok, kártyajátékok

Kompakt társasjátékok, mint a Ludo, a sakk vagy a dáma, remek időtöltést és szórakozást nyújtanak. Ezek a játékok nem csak mókásak, de az agyukat is megdolgoztatják.

A kártyajátékok pedig, mint például az UNO, a kvartett, vagy a hagyományos pókerkártya, rendkívül sokoldalúak, és könnyen hordozhatók. Ezekkel a család bármely tagja játszhat, és különböző játékokat lehet velük kipróbálni.

Emellett érdemes néhány kifejezetten utazáshoz alkalmas társasjátékot is beszereznetek, amiket természetesen megtaláltok webáruházunkban.

Foglalkoztató füzetek, színezők, könyvek

Foglalkoztató füzetekkel, rejtvényekkel, színezőkkel és ceruzákkal a gyerekek órákon át elfoglalhatják magukat. Az alkotás folyamata kreativitásukat és kézügyességüket is fejleszti. Így biztosan nem fognak unatkozni, és még hasznosan töltik az idejüket is.

A gyerekeknek szóló könyvek és képregények is nagyszerű választás lehetnek. Mesék, regények és izgalmas történetek, vagy olyan megnyugtató rövid szösszenetek, amik akár az altatást is megkönnyíthetik.

Játékfigurák, babák, plüssök és autók

Kis játékfigurák, állatok és autók vagy a kicsi kedvenc plüsse és babája is remek társ lehet a nyaralás alatt. Ezek a játékok könnyen hordozhatók és a gyerekek fantáziáját használva végtelen módon lehet velük játszani.

Strandjátékok

Ha nyaralásod során strandhoz vagy medencéhez készülsz a gyerekekkel, akkor ne feledkezz meg a labdákról, úszógumikról, homokozó szettekről, frizbikről és más strandjátékokról. Ha nem akarsz csalódni a minőségben, ez ügyben is érdemes körül nézned a Bűbáj Webjátékboltban!

Természetjáró szettek

Ha a természetben töltöd az időd, akkor a gyerekek számára felfedező szetteket is beszerezheted, amelyek nagyítóval, rovarbefogóval, és más felszerelésekkel rendelkeznek. Ezzel együtt remek kalandlehetőséget teremthetsz számukra, mialatt nem csak jól érzik magukat, hanem megszerethetik a természetet is.

Az említett játékok és tevékenységek segítenek abban, hogy a gyerekek szórakoztatva és elfoglalva legyenek a nyaralás során. Jó, ha szem előtt tartjátok azonban az egyensúlyt az aktív és a passzív tevékenységek között, és lehetőség szerint minél több időt töltötök a szabadban. Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy az egyszerű közös programok, mint a beszélgetés, séta vagy egy közös főzés is értékes időtöltések lehetnek a család számára.

Kellemes nyaralást kívánunk!