- Hirdetés -EnchanTimals babák
TípusokJátékbabákMegérkeztek a Miss Minis és a kacagó Llorens babák

Megérkeztek a Miss Minis és a kacagó Llorens babák

A spanyol Muñecas Llorens babagyártó egy csodálatos örökséget és hagyományt ápol már 1958-tól, mióta elkészült az első kézműves LIorens baba. A megszólalásig élethű babák azóta is a kislányok kedvenc játékai, akikre mindig számíthatnak és akik folyton megmosolyogtatják őket.

A gyártó óriási hangsúlyt helyez arra, hogy játékaik ösztönözzék a kislányok fejlődését a szerepjátékokon keresztül. Ehhez olyan modelleket készítenek, amik a gyerekek valós életterüket elevenítik meg.

A LIorens babák nemcsak kialakításukban hasonlítanak az igazi gyerekekre és babákra, hanem öltözetükben is. A cég a legelismertebb gyermekruha textileket gyártó vállalkozásokkal közösen tervezi és készíti a babák ruháit is.

Megérkeztek a Miss Minies és a kacagó Llorens babák

Miss Minies

A mesésen színes Rortobello úton található egy imádnivaló pékség, ahol mindig megtalálható a hat tündéri jóbarát: Miss Bella Pan, Miss Lili Queen, Miss Pixi Pink, Miss Sara Pots, Miss Luci Moon és Miss Dana Star.

A LIorens legújabb Miss Minis babái teljesen odavannak az édességekért, és mindegyikőjüknek van egy-egy kedvence, amit a kezükben tartanak. Az ártatlan és bájos tekintetű, apró, 26 centis babák a képzeletbeli pékségben szövögetik álmaikat, miközben rengeteg kalandot élnek át közösen.

A Miss Minis babákkal semmi sem szabhat gátat a szerepjátékoknak. Karjaik mozgathatók, amikben levehető ínycsiklandó finomságokat tartanak.

Mint minden LIorens játék, a Miss Minis kislányai is 100%-ban kézzel készülnek és az alapanyag felhasználásnak köszönhetően mindenféle káros anyagoktól és allergénektől mentesek.

Ha gyermeke elfárad a játékban, a babáját magához ölelve pihenheti ki a kalandokat.

Kacagó Mimi macis pulcsival

Mostantól el lehet felejteni a gyereksírást, hiszen Mimi baba kacagásával garantáltan jókedvre derít minden kislányt. Az újszülött kisbaba a megtestesült vidámság.

Bájos mosolya és huncut tekintete mindenkit felderít. Imád játszani és azt is, ha foglalkoztatják. A pocakját megnyomva édesen mondogatja, hogy papa és mama, miközben egy merő mosolyalbum az kis arca.

Mimi kezei mozgathatók, így a kislányok igazi mamás-babás játékokat játszhatnak vele. Meg lehet tornáztatni, ölbe lehet venni, megcsikizhetik a pocakját, hogy gügyögjön.

Kacagó Mimivel eljátszható minden olyan apró mozzanat, ami egy kisgyerekes családban megtörténik, így a kisgyerekkori szerepjátékok egyik legcukibb játékos eszköze.

Puha macis pulcsiját jó megölelni, nem mellékesen a ruha és Mimi is teljes mértékben károsanyag-mentes, így bátran lehet puszilgatni, ölelgetni, vagy együtt aludni vele.

A 42 cm-es baba díszcsomagolásban érkezik új „mamjához”, akit bájos tekintetével garantáltan elvarázsol.

Minden LIorens baba egyedi és kézzel készült a legnagyobb odafigyeléssel, betartva az európai gyerekbiztonsági előírásokat.

Biztonság, móka, kacagás, a legjobb ajándékok gyermekének. – Mert játszani jó!