- Hirdetés -EnchanTimals babák
JátékötletekMiért imádják a gyerekek a ronda, néha gusztustalan játékokat?

Miért imádják a gyerekek a ronda, néha gusztustalan játékokat?

Imádjuk a gyerekeinket, mindent szeretnénk nekik megadni, de néha egyszerűen nem értjük őket. Vajon miért van, hogy gyermekeink előbb-utóbb rajongani kezdenek egy olyan játékért, amitől mi falra mászunk?! Vajon mi is ilyenek voltunk? Mi is kiakasztottuk szüleinket? Ennyire nem tudunk már gyermeki szemmel nézni a dolgokra? Mindig nevelni akarunk és tanítani? Mindenben logikát keresünk ahelyett, hogy csak játszanánk és együtt nevetnénk gyerekeinkkel?

Miért írok most erről? Előkerült egy játék, ami nálam kiverte a biztosítékot, 6 éves fiam viszont csillogó tekintettel nézte a reklámot és persze kijelentette, hogy „Anya! Nekem ez kell!”, majd finomított „Anyuciiii, légysziiii” és hosszan folytathatnám, de szerintem mindenkinek ismerős a helyzet. Nem csigázom tovább a kedélyeket, ez volt az a játék. Játék egyáltalán?!

Íme a Flush Force – Bűzös WC:

WC szörnyek, mutánsok, koszos wc, trutyi. Ez lenne a mai gyerekek álma? Matatni a trutyiban és szörnyet keresni? Laza anyukának gondolom magam, nem szoktam apróságokon fennakadni és nem ezen az 1200 Ft-on fog múlni a gyermekem boldogsága, inkább ez, mint a kóla vagy a cukorka. 🙂 Ismerkedjetek meg ti is a Flush Force „varázslatos”, és undorító világával.