- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletTudomány és játék karácsonyra: megérkeztek a Clementoni legújabb robotjátékai

Tudomány és játék karácsonyra: megérkeztek a Clementoni legújabb robotjátékai

Minél nagyobbra nő egy gyermek, annál nehezebb számára olyan meglepetést kitalálni – akár karácsonyra -, ami leköti a figyelmét, izgalmas, fejlesztő ráadásul nagyon menő is. A Clementoni játékgyártó híres arról, hogy minden korosztálynak a legideálisabb és legminőségibb játékokat fejlesztik ki az egész család örömére.

Ha neked 8 éves vagy annál nagyobb, de még játékra fokony gyermeked van, lepd meg idén karácsonyra valamelyik Clenetmoni Tudomány és Játék szettel.

Olvass tovább és ismerd meg a különleges robotokat és elképesztő képességeiket!

Clementoni Tudomány és Játék mechanikus robot sárkány

Képzeld el, ahogy a gigantikus méretű csomagról éppen letépi gyermeked az ünnepi csomagolást, és meglátja ezt a menő robot sárkányt! A dobozban minden szükséges alkatrész megtalálható, hogy gyereked felépítse a saját sárkányát, ami elképesztően izgalmas módon ismerteti meg vele a fizika, a kémia és a mechanika világát.

Bár ez a sárkány nem tud tüzet okádni, így nem kell aggódnotok, hogy az önfeled játékban kigyullad bármi is, de a játék a nagyfrekvenciás jeleinek és infravörös érzékelőjének köszönhetően 12 játékmódban különféle tevékenységeket képes végezni. Okoseszközről is irányítható.

Clementoni Tudomány és Játék csúszómászó kígyó robot

A Clementoni verhetetlen az élethű játékok készítésében. A csomagban érkező alkatrészekből a gyerekek egy olyan robotkígyót tudnak összerakni, ami kígyó módjára képes mozogni. Az 50 centi hosszú robot kígyó feje és teste egy hajtórudas mechanizmusnak köszönhetően megszólalásig olyan, mintha igazi lenne. Ez a játék nem csak a kézügyességet fejleszti, de inspirál a logikus gondolkodásra, ráadásul jól meg lehet vele ijeszteni a szülőket is.

Clementoni Tudomány és Játék Walkingbot robotfigura

A mesebeli lények és a csúszómászók rettegett kígyója után jöjjön egy barátságosabb figura, ami a család kedvencévé válhat. Ebben a szettben ugyan is egy robot kutyát kell a gyerkőcöknek felépíteniük. A kutyus végtagjait az ízületeken keresztül a füléig egy kéttengelyes motor köré építik a kis tudósok betekintést nyerve a robotika jelenjébe és jövőjébe. Összeszerelés után a robot kutya ugyan úgy fog sétálni a lakásban, mint egy élő, csak nem pisil be.

Clementoni Tudomány és Játék Ecobot robotfigura

Az Ecobot figura már egy fokkal tovább mutat a játékon, hiszen egy olyan világba kalauzolja a kis tulajdonosait, amiben már gépek végzik az általános ház körüli teendőket, nevezetesen a porszívózást. Ennek a játéknak a felépítése a fizika rejtélyes világába kalauzolja el a gyerekeket, megértetve olyan elvont fogalmakat, mint a ventilláció, az excentrikus súly vagy a nyomtatott áramkör. Ezeket az ismereteket később fizika órán előnyükre tudják fordítani.

Clementoni Tudomány és Játék Sumobot robotfigura

Ha eddig mindig vissza kellett fogni a gyermeked, hogy ne játsszon akárhol a drága holmikkal, mert könnyen összetörhetnek, ezt az időszakot mostantól akár el is felejthetitek. A Sumobot robotfigura ugyan is képes felismerni bármilyen felületet, ahová ráhelyezik, és sosem esik le róla. Végre egy izgalmas játék, ami vigyáz saját magára.

Clementoni Tudomány és Játék Jumpingbot robotfigura

Az eddig felsorolt robotfigurák mindenféle mozgásra képesek. Ugye nem gondoltad, hogy a Clementoni kihagyja a legviccesebb mozgásformát, az ugrást? Az ugráló robot összerakása után életre kel egy élénk zöld nagyra nőtt béka, ami a beépített gumiszalagoknak köszönhetően élethűen utánozza a nyálkás kisállat mozdulatait.

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek