- Hirdetés -EnchanTimals babák
Ajándékötlet5 húsvéti játék, amiért oda lesznek a gyerekek

5 húsvéti játék, amiért oda lesznek a gyerekek

A tavasz az egyik legszebb évszaka az évnek, a húsvét pedig az egyik legkedvesebb és leghangulatosabb ünnepünk. Húsvétkor összegyűlik a család, a gyerekek boldogan rohangálnak körülöttünk vagy már kint a szabadban, hiszen már simogat a napsugár.

A kerti tojásvadászatnál aligha akad izgalmasabb dolog, amibe a felnőttek is könnyes szemmel beleborzonganak. Aztán jönnek a locsolók. Ki kölnivel, ki egy üveg szódával, és ki tudja, hányszor öltözünk át, amíg le nem ülünk a sonkákkal és töltött tojásokkal megrakott asztal köré.

A pogácsás tál minden egyes vendég látogatásával apad, és mindenki verseng a legfinomabb kalácsszeletekért.

De, ami mindennél nagyobb öröm, látni a gyerekek csokimaszatos arcát, és ragyogó szemeiket, ahogy bontogatják a húsvéti meglepetéseiket.

Bár a húsvét kevésbé szól az ajándékokról, mint a karácsony, egy-egy apróságnak minden lurkó örül.

Ha még nincs ötleted, mivel lepd meg gyermeked a tavasz legszebb ünnepén, olvass tovább és nézd meg, milyen nyuszis témájú ajándékokkal örvendeztetheted meg.

Nyúl Péter 2. plüss figura – Benjámin (27 cm)

2018-ban mutatták be a Nyúl Péter című vígjáték-kalandfilmet, ami attól különleges, hogy valós és számítógéppel animált karakterek is szerepelnek benne. A film három nyuszihősének egyike Benjamin, aki a barna mellényéről ismerhető fel. A kis kerti tolvaj sok kalandon megy át, de végül happy end-del végződik a mese és annak második része is. Ezt a vagány plüss nyuszit vélhetően sok kisgyerek ölelgetné húsvétkor, hogy aztán új kalandokba vessék magukat együtt.

LLORENS újszülött síró lány baba nyuszis pólyával (36 cm)

A tanulás legjobb módja a szerepjáték. A babák mindig is a kislányok nagy kedvencei, hiszen általuk, és szüleiket utánozva tanulják meg, milyen felelősség egy kisbabát gondozni. Ha egy kislány Llorens babát kap, akkor igazán kivételes, hiszen ezek a csodás játékok mind 100 %-ban kézzel készülnek. Ránézésére ont olyan, mintha egy igazi kis apróság tekintene vissza. A valósághű élményt fokozza, hogy az újszülött sírni kezd, ha a pocakját megnyomják, de egy kis ringatásra azonnal megnyugszik. Ez a Llorens baba csodás rózsaszín masnis nyuszis pólyával érkezik az ajándékozotthoz.

Baby Clementoni édes nyuszi plüss foglalkoztató játék

Minden baba leghőbb vágya, hogy anyukája mellkasán biztonságban szuszoghassa ki magát. De az anyukáknak is kell idő, hogy felfrissüljenek, és ilyenkor jönnek a foglalkoztató plüssök, amiket lehet rágni, nyomogatni, nézegetni, és szundikálás közben ölelgetni. Ennek az édes nyuszi plüssnek az anyag hipoallergén, anyaga képen megőrizni az édesanya illatát, amitől minden baba megnyugszik. Praktikus méretének köszönhetően az édes nyuszó mindenhová elkísérheti a kis gazdáját.

Liscian Bing nyuszi puzzle

Mindig találhatunk egy okot a bulizásra, a húsvét pont ilyen alkalom. A Lisciani Bing nyuszi puzzle pont ezért kapta azt a nevet, hogy „Induljon a buli!”. A 24 darabos kirakót 3 és 6 éves korú gyerekeknek ajánljuk. A játék közben szinte életre kel a kép, közben pedig ügyesednek az ujjacskák és pörögnek az agytekervények.

Enchantimals Wonderwood kerti barátok játékszett bolyhos nyuszi babával

Ha tavasz, akkor kert és kerti munkák. Amit a kicsik láthattak már a nagyiknál vagy a szüleiktől, azokat ki is próbálhatják az Enchantimals WonderWood szettben. A dobozban minden megtalálható, amire egy kis kertésznek szüksége lehet: ásó, gereblye, virágosláda, nyuszi locsolókanna, a bolyhos nyuszi és persze sok répa, hogy jóllakjon a tapsifüles.

Mert játszani jó!