- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletEnchanTimals babák – „Törődés a mindenünk!”

EnchanTimals babák – „Törődés a mindenünk!”

Sok szülő tanácstalan azzal kapcsolatosan, mennyi médiafogyasztást engedjen meg a kisgyerekeiknek. Bár – vélhetően – mind tisztában vagyunk azzal, hogy a mai gyerek már a digitális kor dzsungelhősei, mégis, egyes szülők ódzkodnak a technológiától.

Ők akarják eldönteni, hogy a gyerekeik mit nézhetnek és mennyi ideig. Sokan ’önző’ módon ragaszkodunk saját gyerekkorunkhoz és hőseinkhez, de ennek ellenére még a legelszántabb szülők is követnek el remake-eket.

Mikor tud a következetes szülő fordítani a hozzáállásán?

Gondolj csak a Barbie Dreamhouse-ra vagy a My Little Pony-ra! Tipikus lány kedvencek. Amikor a szülő azt látja, hogy egy játék mögött egy egészséges történet és kedves karakterek bújnak meg, indulhat a popcorn sütés és a mesenézés.

Üdvözlünk Wonderwoodban!

Ha egy kicsit te is paranoiás anyuka lennél, menj fel a YouTubra és nézd meg az összes fellelhető EnchanTimals epizódot. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ezt követően bátran és szeretettel mutatod meg kislányodnak vagy kisfiadnak az EnchanTimals csodálatos világát.

Felicity Fox, Redward Rooster, Danessa Deer, Patter Peacock, Sage Skunk és kis barátaik félig ember, félig állat lányok, akik saját állatbarátaikkal együtt arra törekednek, hogy mindenki jól érezze magát a csodaerdőben. Jelmondatuk mi más is lehetne, mint hogy a „Törődés a mindenünk”.

Ezek a csodás kis teremtmények a béke, az egyensúly és a harmónia megteremtésén ügyködnek az együttérzés világában.

Az Enchantimals babák által közvetített két alapérték a barátság és az empátia. Két olyan életkészség, amit már 3 és 6 éves kor között érdemes megismertetni a gyerekekkel.

Miért imádják a kislányok az EnchanTimals babákat?

A Mattel arról ismert, hogy olyan babákat és termékeket készít, amik divatosak, vonzók és kedvesek a kicsik számára. Szórakoztató mesék segítségével kívánják felébreszteni minden gyermek kreativitását és fantáziáját. Az Enchantimal babák pedig ebben nem különböznek egymástól.

A gyerekek és az állatok közötti különleges kötelék ünnepléséhez a Mattel a népszerű közösségi média szűrőkből merített ihletet, és abból is, ami a gyerekeknek gyakran az első igazi barátság élménye – egy szőrös, négylábú testvér közötti ’szerelem’ és kötelék.

Miért szeretik a kislányok az EnchanTimals babákat?

A világunknak több együttérzésre, empátiára, törődésre, kedvességre és barátságra van szüksége. Egy négylábú kis kedvenc gondozása során ezt mind megtanulhatják a gyerekek. Az EnchanTimals babáknak és figuráknak köszönhetően pedig az élő állatok is nagyobb figyelmet kapnak a gyerekektől, mert hála nekik, velük is többet játszanak és foglalkoznak.

Az EnchanTimals szettek a nyelvi készségeket, a szociális és érzelmi fejlődést, valamint a kognitív készségeket illetően óriási előnyökkel járnak a gyerekek számára. Ezért is lepi meg egyre több szülő a gyermekeit ezekkel a furcsa, de bájos lényekkel, akik a fantáziavilág és a képzeletbeli játékok új világát nyitják meg számukra.

Mert játszani jó!