- Hirdetés -EnchanTimals babák
MárkákBruderBruder játékok igazi felfedezőknek

Bruder játékok igazi felfedezőknek

A Bruder játékok azok közé tartoznak, amik munkagépekkel, kisautókkal, figurákkal és egyéb modellekkel főként a kisfiúkat szólítják meg. Ám akár még a lányok is örömüket lelhetik a járművek okozta felfedezésben. Hiszen minden egyes játék éppen olyan, mint az igazi, ahogy azt a cég jelmondata is idézi. Elismerést kiváltó és elbűvölő részletességgel ábrázolja az eredeti modellt, autót, munkagépet vagy szakmához tartozó karaktert minden termék.

Ezek a játékok tehát remek választásnak bizonyulnak, ha járműrajongó gyermeket lepnél meg egy ajándékkal, vagy bővítenéd csemetéd gépparkját

Rövid cégismertető

A családi vállalkozásként működő német cég termékeinek megalkotásakor a játszó, felfedező és kíváncsiskodó csemetéket tartja szem előtt. Játékaikkal ezenkívül igyekeznek újat alkotni a fenntarthatóság és az eredetiség jegyében is.

A gyártó munkatársai hiszik, hogy élethű szerepjátékokat és fejlődést hozó játékos perceket valósághű, precíz, részletekkel és működő funkciókkal teli modellekkel lehet átélni. Ezért játékaikban felfedezhető a járművek technikai háttere, belső tere és imponáló felépítése is, a gördülő és strapabíró gumikerekekről nem is beszélve. Ezenkívül számos terméküket, eredeti hanghatásokkal és fényjelzésekkel láttak el.

Munkagépek, traktorok

A Bruder munkagépek és traktorok funkciói teljes mértékig megidézik a csemeték számára a valóságos gépeket. Így nem pusztán egyszerű játékként lehet rájuk tekinteni, hanem tökéletes eszközként ahhoz, hogy már a legkisebbek is beleélhessék magukat a felnőttek világába. Így lehetővé teszik, hogy gyerkőcöd fantasztikus építkezésekbe vagy farmos játékokba feledkezhessen.

Autók és mentést végző modellek

A Bruder autók és mentést végző modellek, úgy mint rendőrségi járművek, tűzoltók és mentőautók amellett, hogy a kisfiúk számára rendkívül vonzó szakmákat hoznak közelebb a gyerekvilághoz, arra is megtaníthatják csemetéd, milyen jó érzés másokon segíteni, és olyan szerepkörbe bújni, ahol kiemelten fontos az egymásra figyelés, a precizitás és a gyors reakcióidő. Így a picik saját hősükké válhatnak, növelve ezzel önbizalmukat és bővítve környezetükről szerzett ismereteiket is.

Bármelyik játékkal kedveskednél gyermekednek, biztosan elnyeri majd tetszését az élethű modell, amely fantasztikus hatással lehet képzelőerejére, finommotorikájára és a szerepjátékokon keresztül egész világlátására, narratív gondolkodására is. Nézz körül Bruder játékkínálatunkban és válogass kedvedre!

Mert játszani jó!

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek