- Hirdetés -EnchanTimals babák
TípusokBébijátékClementoni játékok babáknak és a tipegő korosztálynak

Clementoni játékok babáknak és a tipegő korosztálynak

Amennyiben kisbabád számára keresel fejlesztő, szórakoztató, ám kiváló minőségű játékokat, netán az 1-2 éves tipegő korosztályt lepnéd meg néhány ajándékkal, a Clementoni játékágyártó termékei nagyszerű választásnak bizonyulhatnak.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Neked, miért.

Egy kis cégismertető

A Clementoni játékgyártóról legtöbbünknek elsőre a kirakók jutnak eszébe. Viszont az olasz cég a minőségi puzzle termékek mellett, számos ugyancsak kiváló alapanyagból és gondos tervezéssel készült játékot vonultat fel, főként a kigyermekes szülők örömére. Ugyanakkor nem hagyja cserben a kamaszokat és a tudományiok iránt érdeklődő gyerkőcöket sem. A gyártó mottója: „Amit a világon el tudsz képzelni” jelmondat jegyében tükröződik is az ötletek, az önmegvalósítási törekvések, a fantázia és kimagasló minőség iránti elkötelezettség, melyet a cég munkatársai már több évtizede tanúsítanak. Hiszen vásárlóiknak és szeme fényüknek a lehető legjobbat akarják biztosítani. Így talán nem véletlen, hogy a Clementoni az egyik legkiemelkedőbb bébi-és készségfejlesztő játékgyártó a piacon.

Lássuk is hát azokat a kategóriákat, termékeket, amik kisbabád és totyogó csemetéd fejlődését, valamint szórakoztatását hivatottak szolgálni.

Baby Clementoni

A Baby Clementoni játékok, bébikellékek és kiegészítők akár már az első perctől kezdve fantasztikus társsá válhatnak abban, hogy növelhesd babád komfortérzetét, biztonságát és fejlődési lehetőségeinek számát.

Hiszen a kínálatban helyet kapott számos hosszantartó, bababarát anyagból készült kiságyforgó, éjszakai fény, pihepuha plüss, csörgő, babakocsira akasztható apróság, ami felkeltheti és lekötheti babád figyelmét. Emellett megtalálhatók köztük a zenélő és világító interaktív plüssök, asztalkák és fotelek, valamint horgászos játékok, izgő-mozgó pajtások is, amelyek akár éveken keresztül elkísérhetik gyermekedet a mindennapok során. De a készségfejlesztő, pakolgatós gyűrűpiramisokról és toronyépítő játékokról sem feledkezhetünk meg.

Bármelyiket is válaszd, egy biztos, minőségi darabbal gyarapodik majd a pici gyűjteménye, amely nagyszerű hatással lesz figyelmének és szenzoros érzékelésének, érzékszerveinek fejlesztésére.

Clemmy

A Soft Clemmy, Baby Clemmy, röviden pedig Clemmy termékek sorát egyértelműen a fejlesztő és interaktív játékok, valamint a puha, ugyancsak bababarát anyagból készült építőkockák és a formabedobók teszik teljessé.

Az interaktív játékok ebben a termékcsaládban is a szenzoros, érzékszervi fejlődést szolgálják. A formabedobók segítik a szín és alakismeretet és a kézizmok erősödését, az ujjacskák ügyesedését.

Ám a Soft Clemmy puha kockákról megéri még ennél is többet beszélni. Mert ezek a nagyméretű, károsanyagmentes, színes építőkockák egyetlen család játéktárából sem hiányozhatnak. Amennyire egyszerűek a formák, olyan jól le is kötik a kicsiket. Először csak ismerkednek velük, kezükbe veszik, nyomkodják, szájukba kapva rágcsálják, ízlelgetik őket. Így ezek a teljesen veszélytelen, apró kezecskékhez tervezett kockák akár még az íny viszketését is csillapíthatják és enyhíthetik a fogzás okozta nehéz pillanatokat.

Mindezek után, ha a babák már picit nagyobbak, építhetnek is az elemekkel. Szerencsére a Soft Clemmy építőkockák többféle kiszerelésben kaphatók, így egészen biztosan megtalálod majd azt, amelyik csemetéd igényeihez a legjobban passzol. Ennek köszönhetően pedig szemed fénye komfortos és érdekes helyzetben, teljesen biztonságosan fedezheti fel a világot. Tornyokat építhet és dönthet le, elragadhatja az alkotás és az építkezés izgalma már a korai életszakaszában is.

Mesekockák

A Clementoni Mesekockák sok szempontból hasonlítanak a puzzle termékekre. Ám itt még jóval nagyobb képrészleteket kapnak kézhez a csemeték, melyek segítségével átélhetik a mesék megalkotásának erejét. A kockák kicsi kezekhez idomulnak, minden 1,5 – 2 éves vagy annál idősebb gyerkőcöt elbűvölhetnek. A képkirakás által fejlődhet figyelmük, fantáziájuk, finommotorikájuk és elragadó történetmesélési alaphoz juthatnak. A közös mesélés erejéről már sok cikkben szót ejtettünk. Ebben eleinte igénylik majd a picik a szülők, nagyszülők vagy testvérek segítségét, de idővel ők maguk is megalkothatják saját meséiket.

A Clementoni babáknak és totyogó lurkóknak szánt kínálata tehát választékban bővelkedik, így Te is megtalálhatod azt a játékot, ami szemed fényéhez vagy a megajándékozni kívánt babához a legjobban illik.

Mert játszani jó!