- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletCubicfun Toys – 3D-s puzzle épületek

Cubicfun Toys – 3D-s puzzle épületek

A puzzle vagy más néven kirakós játékok évtizedek óta a fejlesztő és szórakoztató játékok élvonalában vannak. A különféle alakzatú kockák összeillesztése már a kisgyerekeknek is hatalmas sikerélményt nyújt, de a komplexebb kirakók a nagyobbak és a felnőttek kedvencei is.

A puzzle olyan népszerű, hogy a globális játékipar a 3 dimenziós nyomtatásnak köszönhetően tovább fejlesztette a ’rejtvényeket’, és 3D-s szettekkel teszik még izgalmasabbá a logikai és motorikus készségeket fejlesztő játékokat. Aminek a végeredménye mindig káprázatos.

A 3D-s kirakók különlegessége

A 3D-s kirakós játékok eltérnek a hagyományos kirakós játékoktól, ahol a lapos darabok összerakásakor egyetlen kép jön létre. Az összerakott darabok valóságos vizuális megjelenést kölcsönöznek egy-egy objektumnak, például egy háznak, épületnek vagy kis állatoknak stb.

A Cubic Fun Toys különlegessége, hogy a világ legismertebb épületeit kelti ’életre’ a kirakós szettjeivel. A több órás elfoglaltságok alatt lehetőség nyílik így arra is, hogy a gyerekek és/vagy a felnőttek elmerüljenek az épület és az adott ország kultúrájának és történelmének a megismerésében. Külön megtiszteltetés a gyártótól, hogy magyar vonatkozású épületek is bekerültek a repertoárba. Olyan híres hazai épületeket is ki lehet rakni 3D-ben, mint a Hősök Tere vagy a Szent István Bazilika.

Ezért szeretik a gyerekek a 3D-s kirakókat

A 3D-s puzzle-k alapvetően gyerekeknek készülnek, hogy hosszasan koncentrálva ’agyalhassanak’ a kirakókon. Világszerte megfigyelhető, hogy a szülők egyre gyakrabban lepik meg gyermekeiket otthoni fejlesztő játékokkal, és ez alól nem kivételek a 3D-s kirakók sem. Az elmúlt években az is tapasztalható, hogy az iskolák digitális oktatási játékokat vezetnek be rejtvények formájában, amelyek 3D-s grafikákat és 3D-s kirakós játékokat is tartalmaznak a logikus érvelés és gondolkodás fejlesztése érdekében.

Egyértelműen látható, hogy a gyerekek szívesen foglalkoznak 3D-s rejtvényekkel, mert fejleszti a kreativitásukat, a képzelőerejüket, az agykoordinációjukat és természetesen a finom-motorikus készségeiket is.

Cubicfun Toys 3 D-s kirakók

A Cubicfun számos híres épületet varázsol az otthonokban, nézzünk ezek közül párat a teljesség igénye nélkül.

Cubicfun 3D Puzzle – Eiffel Torony

A 39 darab elemből álló szettet egy kis szülő segítséggel már kisebb gyerekek is képesek felépíteni. Bár egy valóságos tornyot kell felhúzni, az építkezéshez nincs szükség különleges eszközökre, de még ragasztóra sem. Az esztétikus torony csodás dísze lehet később a gyerekszobának vagy a lakásnak. Ki tudja, lehet, hogy Párizs lesz a következő külföldi vakáció célpontja?!

Cubicfun 3D Puzzle – Empire State Building

Az eredeti 102 emeletes és 381 méter magas, kivilágított tetejű torony az USA egyik ikonikus épülete, amit a gyerekek már filmekből is ismerhetnek. Az épületet 1931-ben adták át és pontosan 1 évig és 45 napig építették. A 3D-s kirakónak köszönhetően most 100-120 perc alatt bármelyik gyermek felépítheti a saját világító Empire State Building-jét.

Cubicfun 3D Puzzle – Hősök Tere

A Cubicfun nem véletlenül készített magyar vonatkozású szetteket is, hisz Budapest köztudottan a világ legszebb városai között van. Ebben a 66 darabos szettben megtalálható a 7 vezér szobra, a tér közepét díszítő Gábriel arkangyal szobra és minden, amit élőben is megcsodálhatunk az ország legnagyobb terén, amit a honfoglalás 1000 éves jubileumára építettek.

A Cubicfun 3D-s családjában olyan különleges épületeket alkothatnak meg továbbá a gyerekek, mint a Milánói Dóm, a Velencei Szent Márk tér, a magyar Szabadságszobor, a pisai ferde torony vagy akár Tower Bridge. Nézd meg óriási választékunkat, és szerezz önfeledt és kreatív élményt gyermekednek vagy az egész családnak!