- Hirdetés -EnchanTimals babák
Egyéb kategóriaTársasjáték szilveszterre – Fekete történetek felnőtteknek az év utolsó éjszakájára

Társasjáték szilveszterre – Fekete történetek felnőtteknek az év utolsó éjszakájára

Ahogy a 2021-es év a végéhez közeledik, mindannyian 2022-re és egy fényesebb, reménytelibb évre számítunk. Bár a szilveszter kicsit más lesz, mint korábban, ez nem jelenti azt, hogy nem ünnepelhetünk! A társasjátékok olyan szórakoztató dolgok, amik összehozhatják az embereket. Nyugodj meg, felejthetetlen lesz a szilveszteri buli, ha megismerd a szilveszteri mókázásra vonatkozó ajánlásainkat!

Fekete történetek – Orbitális Bukták társasjáték

A Fekete történetek társasjáték immár 15 éve szórakoztatja a társasjátékok kedvelőit. Az Orbitális Bukták kis mérete ellenére óriási mókázást garantál. A társasjáték 50 játékkártája hihetetlennek tűnő, de a valóságban előfordulható szituációk felderítését rejti magában. Mindenkinek lehet rossz napja, és olyan szituációkba is kerülhetünk, amik teljesen nonszensznek tűnik. A társasjátékban a mesélő segít a játékosoknak összerakni a sztorik kockáit, miközben ők eldöntendő kérdéseket tesznek fel. Végül – jó esetben – összeáll a kép. Ha önfeledt nevetésre vágytok, ez a társasjáték garantáltan könnyeket csal az arcotokra a hahotázástól.

Fekete Történetek – Horror és Rettegés társasjáték

Szilveszter éjszakáján sokakból kibújik a kisördög, és olyan társasjátékot választanak, amiktől feláll a szőr az ember hátán. Ha a ti társaságotok is ilyen, akkor a Horror és Rettegés társasjáték a tökéletes választás számotokra. Az 50 játékkártyát tartalmazó játékban a horror világából ismert sötét lényekkel kapcsolatos rejtélyeket kell felderíteni. Ebben a játékban lesznek zombik, vámpírok és vajon még mi más?! Mint minden Fekete Történet játékban itt is csak a mesélő ismeri az egész sztorit, a többiek eldöntendő kérdésekkel próbálják kideríteni, mik vagy kik állhatnak a halálesetek mögött.

Fekete Történetek – Szex és Vér társasjáték

A Szex és Vér társasjáték 50 sejtelmes, erotikus és arcpirító történetet kapott, ezért felnőttek részére ajánljuk. A játékmenet a már megszokott módon zajlik. A mesélő ismeri a teljes történetet, miközben a többi játékos a cselekményről csupán 1-1 mondatot tud. Ezek alapján kell együttműködve felderíteniük, mi történhetett valójában.

Fekete Történetek – Bizarr Valóság társasjáték

A Bizarr Valóság 50 kártyája ezúttal elképesztően bizarr történeteket tartalmaz, amik megtörtént és létező eseményeket fednek fel. A rejtélyek különböző kultúrák szokásait, kulináris különlegességeit és hihetetlennek tűnő törvényeket is feltárnak, amik időnként tréfás máskor megbotránkoztató helyzetek elé állítják a játékosokat. A játék szabályai egyszerűek. Mindig van egy mesélő, a teljes történetet csak ő ismeri. A játékosok pedig információ morzsákból próbálnak rájönni, miről is lehet szó, miközben eldöntendő kérdéseket tehetnek fel a mesélőnek. Szilveszter estéjén remek szórakozást kínál ez a társasjáték is.

Fekete Történetek – Sz@r Ügy társasjáték

A Sz@r Ügy társasjáték a Fekete Történetektől megszokott módon abszurd élményekkel érkezik a játékosokhoz. A kártyák olyan elképesztő szituációkat rejtenek, amik bárkivel megtörténhetnek az életben. És meg is történtek, hiszen a témák megtörtént esetek alapján készültek. Az igaz történetek ebben a játékban az emberi butaságról és a sors különleges iróniáiról szólnak. A morbid fordulatok miatt ezt a társast szintén felnőtteknek ajánljuk akár Szilveszter éjszakájára is, ami a felhőtlen szórakozásról és partyzásról szól.