- Hirdetés -EnchanTimals babák
Anyukáknak ajánljukJaBaDaBaDo – kézzel készített svéd gyerekjátékok pasztellra hangolva

JaBaDaBaDo – kézzel készített svéd gyerekjátékok pasztellra hangolva

A JaBaDaBaDo egy svéd házaspár „gyermeke”. A családi vállalkozásként indult cég szülei, Eva és Calle közös szenvedélye az egyedileg tervezett és kézzel készített gyermekjátékok és dekorációk.

A skandináv dizájn, a letisztult pasztellszínek, vidám, játékos és egyedi mintáikkal gyorsan meghódították a gyermekes családokat. Az alapítás (1993) óta a vállalkozás kinőte magát és meghódították Európát is.

A JaBaDaBaDo-nál az a különleges, hogy a tervezők a szívükben örök gyerekek és a kicsik iránti szeretetük hajtja őket minden egyes modell megalkotásakor.

Fenntartható JaBaDaBaDo játékok

Alapkoncepciójuk, hogy kiváló minőségű és szórakoztató termékeket tervezzenek, amik támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és kreativitását, a vidámság és boldogság érzését varázsolva a képzeletbeli mesevilágukba.

Minden terméküket házon belül tervezik és gondosan válogatott, kiváló minőségű anyagokból állítják elő. A kollekció nagy része természetes anyagokból, például fából vagy pamutból készül. Olyan anyagokat használnak, amik kielégítik a szülők minőség iránti igényét, és a játékokat a következő generációk számára is megőrzik.

A JaBaDaBaDo-nál soha nem fogynak ki az új ötletekből, és tervezőik folyamatosan új és kedves termékeket készítenek, amik pasztell színeiknek köszönhetően tökéletesen illenek az unisex gyerekszobákba is.

A JaBaDaBaDo 2021 óta része a Bare Collective-nek, egy gyermek- és higiéniai termékekkel foglalkozó vállalati csoportnak, amelynek célja, hogy a fenntartható játékgyártást és -használatot alapnormává tegye.

A legcukibb JaBaDabaDo játékok és dekorációk

JaBaDabaDo Unikornis fali lámpa

A fali lámpa hosszú éveken át végig kíséri a gyerekek álmát. Gyengéd fényével nyugalommal árasztja el a kicsiket, akik a lámpának köszönhetően kevésbé félnek a sötétben és így gyorsabban megtanulják az önálló elalvást. Ez az arany szarvú fehér unikornis kiváló minőségű műanyagból készül és olyan strapabíró, hogy hosszú éveken át kedves dísze és őre lesz a babaszobának.

JaBaDabaDo felhúzós zenélő maci

Időzzünk még el egy keveset az elalvásnál. A zenélő játékok és a nyugtató dallamok elengedhetetlen részei egy babaszobának. Ez a maci nem csak cuki, de minőségi pamutból készül minden bababiztonsági szempontnak megfelelően. A maci fejére illesztett kapoccsal a babaágyra, az autósülésre vagy a babakocsira is felszerelhető. A cukisági faktorra rátesz pár pontot, hogy a kedves kis plüss fejleszti a babák szem-kéz koordinációját és a tapintás érzékelését.

JaBaDaBaDo pasztell rózsaszín játéktároló

Az idő gyorsan repül és a babák kisgyerekké cseperednek. Egyre több időt töltenek a kiságyon kívül és izgalmakkal teli játékokat játszanak egyedül vagy a szüleik társaságában. Ezért egy gyerekszobából sem hiányozhat a játéktároló, hiszen rend a lelke mindennek, de arra figyelj, hogy idővel szemed fénye megtanulja azt is, hogy a rendrakás bizony az ő feladata.

JaBaDaBaDo pasztell szürke járássegítő fából

Egy baba életében az első lépések a legemlékezetesebbek, ennél jobban már csak a nagy esések képe vésődik a fejünkbe. A járássegítő azonban nem csak egy praktikus eszköz, ami segíti a gyereket első biztonságos lépéseik megtanulásában, hanem egy roppant sokoldalú és kreatív játék is, ami rávezeti a kicsiket a különféle ok-okozati összefüggésekre is. A strapabíró, gumikerekes járássegítő hosszú éveken át kiszolgálja a család akár több apróságát is miközben védi a karcolódásoktól a padlót is.