- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletMit vegyünk kisiskolás fiúnak szülinapra?

Mit vegyünk kisiskolás fiúnak szülinapra?

Közeleg egy kisfiú születésnapja, aki sokat jelent Neked? Netán éppen a Te csemetéd az, aki ismét egy évvel öregebb lesz? Ebben a cikkben ajándékötleteket adunk számodra, hogy könnyebben eldönthesd, mivel lepd meg az ünnepeltet a jeles napon.

A gyerekek olyan gyorsan nőnek. Ha pedig a sajátodról van szó, még hatványozottabban azt érezheted, hogy repül az idő. Ezzel együtt kiteljesedik gyerkőcöd személyisége, fejlődik testileg, lelkileg és mentálisan. Egészen biztosan vannak kedvenc hősei, meseszereplői, és már pici korában is tudja, hogy mit akar. Ahogy telik- múlik az idő egyre inkább magától, saját erejéből fedezi fel a világot, és igyekszik megvalósítani azt, amit elképzelt. Mindeközben pedig elképesztő tempóban okosodik, főleg akkor, ha valóban sok minden érdekli.

Így történhet meg, hogy csak tegnap született, mégis iskolás nagyfiúvá nőtte ki magát. Hamarosan pedig elérkezik a nap, amikor ragyogó szemekkel várja az ajándékokat és a tortát.

Ha biztosra mennél és igazi meglepetést szeretnél, ugyanakkor szem előtt tartod azt is, hogy értelme is legyen az ajándéknak, ne pedig eggyel több kacat vagy felesleges sokadik váljon belőle, bizony nem könnyű a döntés. Ám, mi készek vagyunk Neked segíteni!

Íme, a legvagányabb születésnapi ajándéklehetőségek kisiskolás fiúknak. Ha ezek közül válogatsz, egészen biztosan sikert aratsz majd.

LEGO Minecraft

Ahogy az lenni szokott a LEGO készletek garantáltan lekötik néhány órára a gyerkőcöket, így bármelyik izgalmas, fiús szettet választanád, szuper ajándékot adhatnál. De, ha azt szeretnéd, hogy a meglepetésed igazán nagyot szóljon, kombináld a legkedveltebb építőjátékot – a LEGO-t – a Minecraft világával. Hiszen utóbbi szó szerint képes lehengerelni a 6 – 14 éves korosztályt.

Bár a LEGO Minecraft szettek igen népszerűek a kisfiúk között, az ötlet megszületéséhez, hogy LEGO elemekként is elérhető legyen a Minecraft világ, idő kellett. Hisz a Minecraft eredetileg egy sandbox jellegű játék. Ennek online verziójában pedig különböző blokkokból építhetnek háromdimenziós építményeket és egyéb fantasztikus dolgokat a felhasználók. Ebből aztán egy saját univerzum teljesedhet ki, karakterekkel, csatákkal és rengeteg lehetőséggel.

Tehát a LEGO profiljába nagyon is illik a Minecraft által megformált történet. Ezért kézenfekvő volt, hogy egy egész építőjáték sorozatot gyártsanak belőle a rajongóknak.

Ha LEGO Minecraft szettel állsz elő kisfiad születésnapján, ő biztosan odáig lesz az ajándékért. Ráadásul Te magad nem csak az ő boldogságának örülhetsz, hanem annak is, hogy legalább néhány órára sikerül elcsalnod – szinte észrevétlenül – a képernyők és a kütyük elől.

Miközben szemed fénye felépíti a valaha volt legklasszabb Minecraft birodalmat, fejlődik, élményekkel gyarapszik és pozitív energiákkal telítődik. Ennél többet nem is írunk ezekről a készletekről, mert a hatást nehéz megfogalmazni, azt meg kell tapasztalni!

Playmobil Porsche

Következő ötletünk egészen más terepre kalauzolja gyermeked, de 100% izgalmat és játékélményt nyújt neki. Hiszen nem másra bízod a szórakoztatását, mint a Playmobilra. A gyártó több, mint 40 éves szakértelme pedig nemcsak csemetédet, hanem Téged is levesz a lábadról, hiszen fő céljai között nem pusztán a gyermekek szórakoztatása és fejlődése, hanem a minőség és hosszan tartó termékek létrehozása is szerepel. Ennek hála mindenki elégedett lesz. Főként akkor, ha az általunk ajánlott Porsche szettek valamelyikét szerzed be. Mert a Playmobil Porsche kínálatának összes darabja lélegzetelállítóan valósághűre és eredetire sikeredett.

A gyerekek lelkesedését fokozza az autók belső terének kialakítása, a vagány fényezés, illetve a hihetetlen kalandok és szerepjátékok, amikben részük lehet, valamint a tudat, hogy a legtöbb modell hang-és/vagy fényjelzést kapott a még nagyobb játékélmény érdekében. Sőt némelyiket, köztük a Porsche Mission E modellt távirányítóval is ellátták. Így a gyerekszoba pillanatok alatt versenypályává vagy lenyűgöző sztrádává alakulhat. Te pedig ismét sikert arathatsz a meglepetéseddel.

Transformers

A Transformers univerzumában csakis a legmenőbb, legharcrakészebb és legtalpraesettebb autórobotok kapnak helyet. Jól hallottad! Azok a járművek, amik robottá is alakíthatók. Ugyanis így lesz valódi a Transformers-világ, és így költözhetnek az akciódús kalandok csemetéd szobájába.

A kisiskolásokat a Transformers modellek elképesztő trükkökkel és csatákkal teleszőtt történetei minden tekintetben elvarázsolják. A robotok ihlette játékok kézhez illő formában is éppen olyanok, mint amiket gyermeked a filmekben lát. Kialakításuk részletgazdag, funkciójuk élethű. Ezek a menő átalakuló robotok tehát percek alatt eszméletlen járgányokká változtathatók át. A legnagyszerűbb az egészben pedig az, hogy a lépéseket csemetéd saját maga végezheti el.

Kínálatunkban az örök háborúban álló Autobotok és Álcák is megtalálhatók, továbbá a kisgyermekek kedvenc sorozatának szereplőit, azaz a Transformers Rescue Bots Mentő Bot Akadémia karaktereit is meglelheted, hogy ennek köszönhetően kisfiadnak éppen a születésnapján legyen nem mindennapi élményben része, amikor kibontja a csomagot.

Tudományos játékszettek

Amennyiben szemed fénye máris igazi kis tudóspalánta, jó tervnek bizonyulhat, bevezetned őt a különböző tudományok, kísérletek, érdekességek és a mechanika világába. Ezt a legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy felfedezed tudományos játékszett felhozatalunkat.

A tudományos játékszettek a való élet izgalmas és titokzatos rejtélyeibe engednek bepillantást. Ezt a kisiskolás korosztály minden bizonnyal élvezni fogja, hiszen az ő agyuk szinte úgy működik, mint egy kis szivacs. Mindenre nyitott, minden érdekli, és amit csak lát, azt rögtön meg is szeretné tapasztalni.

Ráadásul ezekkel a szettekkel akár közösen is megismerkedhettek. Építhettek például működő járműveket apró alkatrészekből, modellezhettek vulkánkitörést, növeszthettek kristályt, gyárthattok pattogó labdát, belefeledkezhettek a mágnesesség csodáiba, termeszthettek növényt vagy felfedezhetitek az emberi testet. Még ennél is több minden várhat kisfiadra, csak a hozzá legjobban passzoló készletet kell kiválasztanod.

Társasjáték

Ha valóban közös élményt szeretnél adni kisfiadnak, amit a családdal és a barátokkal is átélhet, érdemes társasjátékban gondolkodnod. Ehhez tökéletes eszköz a What do you meme? – Családi kiadás társasjáték, mely során mindenki remekül fog szórakozni.

Ez a játék arra ad lehetőséget, hogy bárki jól érezze magát a vicces mémek fantáziadús hétköznapjaiban. Ebben akkor is van minden embernek gyakorlata, ha azt nem is gondolja. Mert mára már komplett élethelyzeteket is képesek vagyunk elmesélni egyetlen vicces kis fotóval.

A társasjáték lényege is pont ez, minden játékos húz 7-7 darab szövegkártyát ezt követően a bíró szétnéz a képkártyák között, majd kiválasztja és a festőállványra helyez egy képet. Ezután a játékosok eldönthetik, hogy a kezükben lévő szövegkártyák közül melyik illik a legjobban az adott képhez. Menet közben pedig mindenféle humoros szituáció alakul ki, ennek köszönhetően még a legszerényebb kisgyermek is kinyílik és élettel telítődik.

Ezenkívül fantasztikus döntés lehet a Fejjel lefelé kihívás, a jól ismert Dobble vagy akár a Dilis golyófutam is.

Természetesen bármilyen más, egyéb játéknak is örül majd kisfiad, a boldogság nyitja csupán annyi, hogy olyasmivel lepd meg, amit szeret. Az ajándékok mellett pedig mégiscsak az a fontos, hogy együtt legyetek.

Mert játszani jó!

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek