- Hirdetés -EnchanTimals babák
AjándékötletMit vegyünk kisiskolás lánynak szülinapra?

Mit vegyünk kisiskolás lánynak szülinapra?

Kisiskolás korú lányod van és közeleg a születésnapja? Esetleg a lányod barátnőjét, az unokahúgod vagy egy barátod lányát lepnéd meg?

Bárkinek is szeretnél maradandó örömet szerezni, slágerlistánkban garantáltan találsz olyat, amivel mosolyt csalhatsz a kis ünnepelt arcára.

Nem könnyű a kislányoknak az életkoruknak megfelelő születésnapi ajándékot találni. A játékokon jelzett korhatár ugyanis időnként túl széles lehet, a gyerekek pedig olyan gyorsan nőnek, hogy fontos megtalálni azt, amiért rajonganak és ami illik a fejlettségi szintjükhöz. Nem mellesleg viszonylag sokáig lekötik a figyelmüket is.

Ezért listánkba olyan születésnapi ajándék ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak izgalmasok és divatosak, de életkor-specifikusok is. Ez segítségedre lehet, hogy könnyedén találj születésnapi ajándékot a környezetedben lévő kisiskolás lányoknak.

A legjobb születésnapi ajándékok szórakoztató módon tanítanak

Az egyik legjobb dolog, amivel meglephetsz egy kisiskolás kislányt, egy olyan ajándék, ami úgy fejleszt, hogy egyáltalán nincs tanulás szaga. Ezért listánkba mi is olyan játékokat csempésztünk bele, melyek szórakoztatva fejlesztik képességeiket és hosszú időre lekötik a figyelmüket.

Nézzük is, melyek a kislányok által legkedveltebb játékok!

Mit vegyünk kisiskolás lánynak szülinapra?

LEGO Friends

A LEGO Friends öt főhőseivel (Emma, Olivia, Mia, Andrea, Steaphanie) először 2012-ben találkozhattak a kislányok a Minimaxon és az RTL Klub-on játszott 3D animációs mesefilm sorozatban. A Heartlak City-ben élő barátnők számtalan kalandot élnek át és belekóstolnak a mindennapi élet legkülönfélébb tevékenységeibe is. A csajosan lila LEGO Friends dobozokban a lányok Aquaparkban hűtik le magukat a nyári hőségben, kipróbálják magukat Andrea színiiskolájában, vitorlázni mennek, diszkóban ropják a táncot, űrakadémiában ismerkednek meg a csillagászat alapjaival. Az izgalmas élmények sora pedig itt nem ér véget! Nézd meg az öt barátnő kedvenc időtöltéseit rejtő LEGO Friends dobozokat, amelyek közül garantáltan találsz olyan témát, ami érdekelheti kisiskolás korú kislány ismerősödet.

Playmobil Adventures of Ayuma

Szép ruhák, szárnyak, varázspálca, bűbáj. A legtöbb kislány rajong a misztikus játékokért és karakterekért. Ők is szeretnének olyan tündérekké válni, akik varázslat segítségével teljesíteni tudják mások kívánságát. A Playmobil Advetures of Ayuma szettek pedig a játékon keresztül életre keltik a tündérek titokzatos világát. Az Ayuma sorozatban olyan interaktív szett is megtalálható, mint a bölcsesség fája, ami rejtvényekben beszél és arra ösztönzi a tündéreket, hogy ők maguk jöjjenek rá a megoldásokra. Az Ayuma tündéri játékaiért szerintünk bármelyik kislány szíve megdobbanna.

Avenir varrható plüssök

Az Avenir varrható plüssök kétszeres örömet szereznek a kislányoknak. Egyszer, amikor megkapják, másodsorban pedig akkor, amikor már az általuk elkészített karaktert a mellkasukhoz ölelhetik. Az avenir egy francia szó, jelentése: jövő, eljövendő, hamarosan megérkező. A gyártó jól tudja, hogy a kisiskolás korú lányok sokkal jobban értékelik azt, ami a saját kezük munkájához is köthető, jelen esetben varrható. Az Avenir aranyos figuráit pedig egyszerű utasításokkal lépésről-lépésre bemutatva könnyedén el is készíthetik.

Exkluzív Barbie játékbaba

Barbie baba már évtizedek óta a kislányok kedvence, de vajon mi teszi őket exkluzívvá? A Barbie Exkluzív babákat a gyártó Mattel valamilyen fontos eseményhez köti és ezekhez igazodva különleges kialakításokat és ruhaszetteket varázsoltak a csinos lányokra. Így találkozhatsz jégkorong játékossal, műkorcsolyázóval, parasportoló alpesi síelővel vagy hódeszkás Barbie-val is. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz abban, hogy remek időtöltés lesz a szerepjátékokhoz.

Crazy Chic ékszer- és sminkszettek

Az önkifejezés és a nőiesség megélése napjainkban már előre tolódott. A kisebb lányok is fontosnak tartják a csinos és divatos öltözködést, a szép frizurát és a sorból nem maradhatnak ki a csillogó ékszerek, sőt még a sminkek sem. Bár kisiskolás korban még nem a sminkkel kell kitűnni, de egy kis szájfény vagy egy visszafogott szemhéjfesték csodákat tehet a kislányok önbizalmával. Ráadásul a finommotorikus mozgásuk, így a kézírásuk is fejlődik azzal, hogy sminkelés közben megtanulják a nőiesség alapjait. A Clementoni Crazy Chic szettekért pedig egyszerűen oda vannak a gyerkőcök.

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek