- Hirdetés -EnchanTimals babák
Egyéb kategóriaRASTAR távirányítós autók – így fejlesztik a gyerekek készségeit

RASTAR távirányítós autók – így fejlesztik a gyerekek készségeit

A RASTAR távirányítós autók gyártója igazán büszke lehet a kollekciójára. Ezek a csodásan kidolgozott, fényezett, élethű, 1:24-es méretű autók az öröm szimbólumai az egész család számára. Egy távirányítós Lamborghinivel, Ferrarival, BMW-vel vagy akár egy Mini Cooper-ral a család minden tagja elszórakozhat, hiszen, ha távirányítós autóról van szó, tudjuk, hogy nincs korhatár.

A távirányítós játékautók széles körben népszerűek a világ minden szegletében, így az egyik legszórakoztatóbb gyermekkori élmények. Ha gyerekednek még nincs egy távirányítós autója sem, akkor mindenképp érdemes meglepni egy RASTAR autóval.

A meseszép távirányítós autók nem csak elbűvölik a gyerekeket, de izgalmas szórakozást nyújtanak nekik, emellett pedig számos készségüket is fejlesztik. Nézzük meg miket!

Erősíti a családi kötődést

A kutatások igazolják, hogy a távirányítós autókkal való közös játék erősíti a testvérek, a gyerekek és s szülők közötti kapcsolatot. A közös próbálgatás és játék egy szuper menő autóval, ami mindenféle manőverre képes, rengeteg közös élményt kínál a családoknak. Legyetek akár a nappaliban, az udvaron vagy egy közeli parkolóban, egy RASTAR gyorsasága és ereje a család minden tagját lenyűgözi.

Egy ezüst színű RASTAR Range Rover Sport kocsival a család képzeletben eljuthat a legeldugottabb helyekre is és közösen élhetik át a kalandos utazás élményét.

Megtanít a felelősségvállalásra

Csakúgy, mint a valódi autók, a távirányítós autó is bizonyos fokú fegyelmet és odafigyelést igényel. Egy távirányítós autó gondos odafigyeléssel tovább marad új, így a szórakozás értékes élménnyé válik. A gyerekek könnyen tanulmányozhatják és megtanulhatják az autó alkatrészeit, fejlesztve ezáltal a szókincsüket és a memóriájukat. Már fiatalon megértik az autók felépítését és lenyűgöző képességeiket. Sokan nem mernek kisgyereknek távirányítós autót vásárolni, holott a kutatások azt sugallják, hogy a kicsik általában gyorsan megtanulnak vigyázni értékes autóikra, mert erősen kötődnek az élményhez, amit az számukra nyújt.

Fejleszti a kéz-szem koordinációt

Egy távirányítós autó kormányzása nagy odafigyelést és még nagyobb kéz-szem koordinációt igényel. Bár a gyermek nem ül az autóban, látja, hogyan mozog, hogyan kerüli ki az akadályok és a mozgását távolról irányítja. Ennek köszönhetően kiválóan fejleszti a kéz-szem koordinációját. A kontroller kezelése ráadásul javítja a reakcióidőzítést és megtanítja ellenőrzés alatt tartani a járművet. Az idő múlásával ezek a készségek egyre jobbak lesznek.

A RASTAR Távirányítós kamion egy Mercedes-Benz Actros autóval együtt érkezik az új tulajdonosához. A játék kontrollerje mindkét járművet irányítja, ami az átlagosnál nagyobb odafigyelést igényel, ezért ezt a szettet már nagyobb gyerekeknek ajánljuk. A kamion hossza 54 centi. Igazán gigantikus meglepetés!

Fejleszti a finom motoros készségeket

Már egy kétéves gyermek is könnyen megérti a távirányítós autó vezérlésének a koncepcióját. A gyerekek finommotoros készségeinek fejlesztése a távirányítós autó gondozásának felelősségével párosulva hatékony tanulási módszernek tekinthető. A gyermekek a finommotoros ismereteiket felhasználva szétszerelik az alkatrészeket, ha szükséges, vagy feltöltik az autót, ha lemerült az akkumulátoruk. Az ilyen apróságok hosszú távon óriási előnyükre válik. A gyerekek a távirányítós autók különböző alkatrészeinek, funkcióinak és jellemzőinek köszönhetően már nagyon fiatalon kiváló finommotoros készségeket sajátíthatnak el, ami később az iskolában nagy segítségükre lesz például az írás tanulásában.