- Hirdetés -EnchanTimals babák
Egyéb kategóriaRASTAR távirányítós autók – így fejlesztik a gyerekek készségeit

RASTAR távirányítós autók – így fejlesztik a gyerekek készségeit

A RASTAR távirányítós autók gyártója igazán büszke lehet a kollekciójára. Ezek a csodásan kidolgozott, fényezett, élethű, 1:24-es méretű autók az öröm szimbólumai az egész család számára. Egy távirányítós Lamborghinivel, Ferrarival, BMW-vel vagy akár egy Mini Cooper-ral a család minden tagja elszórakozhat, hiszen, ha távirányítós autóról van szó, tudjuk, hogy nincs korhatár.

A távirányítós játékautók széles körben népszerűek a világ minden szegletében, így az egyik legszórakoztatóbb gyermekkori élmények. Ha gyerekednek még nincs egy távirányítós autója sem, akkor mindenképp érdemes meglepni egy RASTAR autóval.

A meseszép távirányítós autók nem csak elbűvölik a gyerekeket, de izgalmas szórakozást nyújtanak nekik, emellett pedig számos készségüket is fejlesztik. Nézzük meg miket!

Erősíti a családi kötődést

A kutatások igazolják, hogy a távirányítós autókkal való közös játék erősíti a testvérek, a gyerekek és s szülők közötti kapcsolatot. A közös próbálgatás és játék egy szuper menő autóval, ami mindenféle manőverre képes, rengeteg közös élményt kínál a családoknak. Legyetek akár a nappaliban, az udvaron vagy egy közeli parkolóban, egy RASTAR gyorsasága és ereje a család minden tagját lenyűgözi.

Egy ezüst színű RASTAR Range Rover Sport kocsival a család képzeletben eljuthat a legeldugottabb helyekre is és közösen élhetik át a kalandos utazás élményét.

Megtanít a felelősségvállalásra

Csakúgy, mint a valódi autók, a távirányítós autó is bizonyos fokú fegyelmet és odafigyelést igényel. Egy távirányítós autó gondos odafigyeléssel tovább marad új, így a szórakozás értékes élménnyé válik. A gyerekek könnyen tanulmányozhatják és megtanulhatják az autó alkatrészeit, fejlesztve ezáltal a szókincsüket és a memóriájukat. Már fiatalon megértik az autók felépítését és lenyűgöző képességeiket. Sokan nem mernek kisgyereknek távirányítós autót vásárolni, holott a kutatások azt sugallják, hogy a kicsik általában gyorsan megtanulnak vigyázni értékes autóikra, mert erősen kötődnek az élményhez, amit az számukra nyújt.

Fejleszti a kéz-szem koordinációt

Egy távirányítós autó kormányzása nagy odafigyelést és még nagyobb kéz-szem koordinációt igényel. Bár a gyermek nem ül az autóban, látja, hogyan mozog, hogyan kerüli ki az akadályok és a mozgását távolról irányítja. Ennek köszönhetően kiválóan fejleszti a kéz-szem koordinációját. A kontroller kezelése ráadásul javítja a reakcióidőzítést és megtanítja ellenőrzés alatt tartani a járművet. Az idő múlásával ezek a készségek egyre jobbak lesznek.

A RASTAR Távirányítós kamion egy Mercedes-Benz Actros autóval együtt érkezik az új tulajdonosához. A játék kontrollerje mindkét járművet irányítja, ami az átlagosnál nagyobb odafigyelést igényel, ezért ezt a szettet már nagyobb gyerekeknek ajánljuk. A kamion hossza 54 centi. Igazán gigantikus meglepetés!

Fejleszti a finom motoros készségeket

Már egy kétéves gyermek is könnyen megérti a távirányítós autó vezérlésének a koncepcióját. A gyerekek finommotoros készségeinek fejlesztése a távirányítós autó gondozásának felelősségével párosulva hatékony tanulási módszernek tekinthető. A gyermekek a finommotoros ismereteiket felhasználva szétszerelik az alkatrészeket, ha szükséges, vagy feltöltik az autót, ha lemerült az akkumulátoruk. Az ilyen apróságok hosszú távon óriási előnyükre válik. A gyerekek a távirányítós autók különböző alkatrészeinek, funkcióinak és jellemzőinek köszönhetően már nagyon fiatalon kiváló finommotoros készségeket sajátíthatnak el, ami később az iskolában nagy segítségükre lesz például az írás tanulásában.

Iratkozzon fel még ma!

Értesüljön elsőként a friss cikkekről

Hetente friss témák, érdekességek

Hitelesen, szülőktől szülőknek

Exkluzív kedvezmények

Videóink

- Hirdetés -Playmobil Webáruház

Legutóbbi cikkek