- Hirdetés -EnchanTimals babák
Egyéb kategóriaRémisztően izgalmas Robo Alive játékok a ZURU-tól

Rémisztően izgalmas Robo Alive játékok a ZURU-tól

A gyerekek ösztönösen vonzódnak a természeti lényekhez, és játékaik között kezdetektől fogva szerepelt a szelíd báránytól kezdve a rémisztő kígyókig minden. A statikus játékokat idővel a hajlékony gumi szörnyek váltották fel, majd a technológia fejlődésével megjelentek a robotlények, amelyek között vannak olyanok is, amik megszólalásig hasonlítanak az igazi állatokra.

A ZURU játékgyártó élen jár a robotikus állatok piacán és most újabb rémségekkel örvendezteti meg a gyerekeket.

Na de miért fontos, hogy a gyerekek már kis korukban megismerkedjenek a robotikával?

A mozgó, hangokat kiadó és élethű állatok emberfeletti bátorsággal ruházzák fel a gyerekeket, tudva, hogy bár nem igaziak a lények, mégis szembe kell nézni velük. A bátorság és a félelemmel való szembenézés növeli az önbizalmat, a kreativitást és a problémamegoldó képességet. A robot játékok – a fejlesztők szerint – felkészítik a gyerekeket a jövőbeni technológiai életre, ráadásul mókás formában vezeti be őket a programozás világába. Az így szerzett ismeret akár hatással lehet a későbbi pályaválasztásukra is (főként a fiúgyermekek esetében).

ROBO ALIVE Pók

A fekete özvegyről mindenki tudja, hogy a pókvilág egyik legveszedelmesebb gyilkosa. Az ismeretterjesztő filmekből a nagyobb (5-6 éve) gyerekek is ismerhetik. Talán azt gondolod, rossz vicc egy ilyen játék, de valójában a gyerekeknek nagyon is bejönnek a rémisztő dolgok. A legtöbb kisgyerek imád mesteri terveket szőni, hogy olyan helyre dugják el, majd indítsák el a pókjukat, ahonnan váratlanul csaphatnak le a szüleikre. Anyu sikít, a kölyök hasát fogva kacag. Rémisztően jó móka!

ROBO ALIVE Támadó Raptor

A több millió évvel ezelőtt kihalt rémisztő húsevőket sosem unják meg a kisfiúk. Szeretik őket képeskönyvben nézegetni, mesefilmben átélni a kalandjaikat, a kezükben szorongatva szerepjátékokat játszani velük. De semmi sem fogható egy olyan dinoszauruszhoz, ami úgy mozog és olyan hangokat ad ki, mint amiket a filmekben látnak. Szerintünk egyetlen kisfiú sem csalódna, ha a karácsonyi ajándékcsomagból egy zöld vagy egy piros támadó raptor bújna elő. És abban is biztosan vagyunk, hogy a krétakori haverok fantáziadús beszélgetésekre és játékokra inspirálja őket, amiken mi, felnőttek is jókat kuncoghatunk.

ROBO ALIVE Kígyó

Láttad már gyermeked kidülledt szemmel a kanapé sarkába húzódva ámulattal bámulni a TV-ben csúszó mászó félelmetes kígyókat? A legtöbb felnőtt irtózik ezektől a fura lényektől, és kizártnak tartja, hogy egy sikló vagy egy kígyó legyen a házi kiskedvencük, a gyerekek többsége azonban rajongással van a kígyók iránt. Ezek a fura teremtmények – bármennyire is hihetetlen – de segítenek a gyerekeknek megtanítani a természeti világ iránti tiszteletet. Kár lenne megfosztani őket ettől az élménytől, különösen akkor, ha élethű játék formájában is tanulmányozhatják a földön tekergő és sziszegő lényeket. A ZURU tisztában van azzal, hogy egy kígyó egyszerű látványa egy képeskönyvben vagy a Tv-ben nem vált ki olyan izgalmat, mint egy igazinak tűnő játék. Éppen ezért a kígyórajongó gyerekeket sem hagyja felfedezések és kalandok nélkül.

A ZURU kollekciójából nem hiányzik a gyík vagy a csótány sem. Mindegyik megszólalásig élethű, és elképesztő izgalmakat képesek szerezni a kis gazdáiknak. Ha úgy döntesz, hogy Robo Alive játékkal leped meg gyermeked, akkor viszont készülj fel arra, hogy hajmeresztő meglepetések érhetnek majd lépten-nyomon.