- Hirdetés -EnchanTimals babák
Egyéb kategóriaSchleich állatfigurák és szettek a valósághű természetszeretetért

Schleich állatfigurák és szettek a valósághű természetszeretetért

Az 1935-ben megalapított német játékgyártó közel 90 éves tapasztalata meglátszik minden egyes kézzel megalkotott és festett figuráján, valamint szettjein. Így nem csoda, hogy ezek a játékok annyira népszerűek a gyerkőcök körében, hisz a szakértelemnek, minőségnek és élethű kivitelezésnek hála lesz a játéktár igazán elragadó és szinte megszólalásig természetes.

Most bemutatjuk a nálunk beszerezhető Schleich állatvilágok felhozatalát, hogy kiválaszthasd azt, amelyik csemetédhez legjobban illik. Ám előtte a teljesség igénye nélkül körbejárjuk, milyen szerepjáték lehetőségeket tartogat a Schleich-birodalom.

Szerepjátéklehetőségek a Schleich figurákkal és készletekkel

A szerepjátékok nagyszerű hatásáról már sok bejegyzésünkben írtunk, így most csak annyit emelnénk ki, hogy a kézzel készített játékelemek és a zoológusok, pedagógusok, valamint más szakemberek bevonásával megalkotott tematika és termékek lehetővé teszik, hogy a csemeték szinte testközelből ismerjék meg a természetet. Ráadásul a világ olyan szeletébe is bepillantást nyerhetnek a picik és kicsit nagyobbak, amik csak nagyon nehezen volnának másként elérhetők, pl. a Schleich Vadvilág, vagy már egyáltalán nem is léteznek, csak múzeumokban, filmen vagy könyvben láthatók, mint a Schleich Dinoszauruszok.

Mindegyik témakör megtartja a játékgyártó ígéretét, amelyet egyszerűen úgy lehetne megfogalmazni, hogy közelebb hozza a természet csodáit a gyerekek hétköznapjaihoz, méghozzá úgy, hogy a figurákon keresztül mindezek megelevenedhessenek az otthonokban.

Schleich Wild Life

A Schleich Wild Life témakör, ahogy azt a neve is mutatja, a vadvilágot idézi meg csodaszép játékaival, amely között megtalálhatók például a szafari, dzsungel vagy erdő lakói. Így helyet kap a kínálatban panda, oroszlán, jaguár, rétisas és még sokféle állat, külön beszerezhető kölykeikkel együtt.

Bár ebben a kategóriában is akad jó néhány kisebb-nagyobb szett, főként önállóan megvásárolható és gyűjthető figurák kerültek a szériába. Ez azért is kiemelendő, mert így kiváló áron juthatsz hozzá az egyes darabokhoz. Amennyiben tehát egyelőre csak kíváncsi lennél, mire is képes a Schleich, és nem akarnál sokat költeni, érdemes körül nézned webáruházunkban a legújabb darabokért.

Schleich Farm World

A Schleich Farm World a tanyák, farmok dolgos mindennapjait idézi és megismerteti a gyerekekkel a kétkezi munka, az állattartás, állatokról való gondoskodás és növénytermesztés örömét, valamint akár nehézségeit is.

Ebben a felhozatalban is számos önálló figura kapható, ám már közepes és nagyobb szettekkel is előállt a gyártó az indulókészletek mellett. Előbukkannak a kutyák, macskák, tehenek, lovak, juhok, kecskék, szamarak és mindenki, akinek egy tanyán fontos szerepe van.

Emellett meg kell említenünk egy különlegességet, amit Karácsonyra készülve alkotott meg a cég. Ez pedig nem más, mint a Schleich Farm World 98643 Adventi kalendárium, melyet érdemes beszerezned, ha meghitté és izgalmassá varázsolnád az ünnepi készülődést.

Schleich Dinosaurs

Habár a Schleich Dinosaurs figurák egyértelműen az őslényekért és a dinók világáért rajongó kisfiúkat hivatott megszólítani, nem kizárt hogy a vagány leányzók is megtalálják a maguk kedvencét a realisztikusan kidolgozott, külön-külön beszerezhető figurák között.

Schleich Horse Club

A Schleich Horse Club csodálatos lovas farmra, lovas iskolába, kávézóba és kirándulásokra kíséri a kicsiket és nagyokat, vagyis az 5-12 éves korosztályt. Ez a termékcsoport általánosságban véve inkább a lányokat célozza meg, de természetesen a lórajongó kisfiúkat is szeretettel várja izgalmas szerepjátékokra. Elmondható, hogy talán ez a kategória vonultatja fel a legnagyobb készletet és választékot. Az önálló, gyűjthető és egymáshoz tökéletesen passzoló lófiguráktól, a kisebb szetteken át, egészen a nagy készletekig minden megtalálható itt. Lovas farm, Hordóverseny, Kávézó, Butik és Szépségszalon is.

Valamint természetesen ebben a kiemelt kategóriában is helyett kapott egy csodás, izgalmas és gyönyörűen kidolgozott Schleich Horse Club 98642 Adventi kalendárium, tehát ahogy azt korábban már írtuk, valóban figyelemre méltó a felhozatal.

Válogass kedvedre webshopunkban, és lepd meg csemetéd szuper játékélménnyel.

Mert játszani jó!