- Hirdetés -EnchanTimals babák
MárkákBruderTOP 5 kisautó márka, amit imádnak a kisfiúk

TOP 5 kisautó márka, amit imádnak a kisfiúk

Kisautók, játékvonatok, munkagépek, akció autók, hajók és motorok, egyszóval a járművekért a kisfiúk – és bizony nem kevés kislány is rajong.

A játékjárműveknek óriási szerepük van abban, hogy a gyerekek megtanulják a közlekedés szabályait, a hétköznapi hősök (pl. mentősök, tűzoltók, rendőrök) szerepét a világban.

A járművekkel képzeletben bárhová elutazhatnak és közben a fantáziájukkal újra élik, feldolgozzák a nap eseményeit, vagy elvonulnak egy álomvilágba, ahol ők a főszereplők.

Összegyűjtöttük azokat a kisautó márkákat, amiket soha sem tudnak megunni a kisfiúk.

1) Bruder

A családi vállalkozásként működő játékgyárban minden egyes kisautó tervezésekor a játszó gyermek áll a középpontban.

A BRUDER kisautók nem egyszerű játékok, amikkel el lehet ütni az időt. Lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy a játékokon keresztül belecsöppenjenek a felnőttek világába, ezzel tapasztalatokat szerezzenek és észrevétlenül fejlődjenek.

A nagyobb modell méretű járművek a gyerekeket a való élet utánzására ösztönzik szerepjátékok formájában. Mivel a BRUDER kisautók pont olyanok, mint az igaziak, segítenek megérteni a járművek technikai hátterét.

A márkán belül minden kisfiú megtalálja az érdeklődésének megfelelő, valósághű és aprólékosan kidolgozott munkagépet.

2) Dickie Toys

Legyen szó egy egyszerű mechanikus autóról vagy egy kifinomult és részletgazdag járműről, a Dickie Toys szemmel láthatóan elbűvöli a gyerekeket repülő, guruló és úszó játékaival.

A Dickie Toys az autóipar vezető márkáival közösen kifejlesztett játékautói nem csak a játék, de a felfedezés örömével is megajándékozza a gyerekeket.

Széles választékukban megtalálható az utánfutós traktor, a billencs, a csuklós busz, a járőrhajó, a távirányítós óriás daru, és számos különféle témájú készségfejlesztő játék jármű.

3) Hot Wheels

A Hot Wheels kisautókért már 1968 óta rajonganak a gyerekek! Az első kisautó gyártása óta több milliárd tematikus pályaszett és kisautó örvendeztette meg a kisebb és a nagyobb gyerekeket.

A Hot Wheels pályákat azért kedvelik különösen a gyerekek, mert tetszés szerint bővíthetők, így újra és újra új kihívások és kalandok elé nézhetnek kedvenc játékaikkal.

A Mattel a Hot Wheels kisautó márkáján belül olyan filmek szereplőit is életre kelti, mint például a Jurassic World. A filmből ismert kedvenc dinoszauruszokat megformáló kisautókkal a gyerekek újra élhetik a félelmetes kalandokat, legyőzhetik a képzeletbeli gigantikus ragadozókat, és valóságos hősökké válhatnak.

A gyártó utazó szettjeivel a nyaraló családokra is gondol. A kis bőrönd kialakítású dobozba zárt szetteket bárhol elő lehet venni, akár a strandon, vagy a reptéren várakozva.

4) Siku

A Siku játékautókat a német precizitás és a magas minőség jellemzi. A gyár egy családi vállalkozás, ami 1921 óta örvendezteti meg a világ kisgyerekeit realisztikus és minden részletében kidolgozott kisautóival.

A Siku az első gyártók között volt, aki a műanyagot cinkre cserélte a kisautói gyártása során, ami megfelel a legmagasabb európai biztonsági előírásoknak. A cink egy rugalmas ám erős fém, aminek köszönhetően a Siku kisautók hosszú éveken át hűséges társai lehetnek a gyerekeknek a világ felfedezésében.

A gyártó közel 60 országban van jelen, és nagy hangsúlyt helyez az adott országokra jellemző autókialakításokra. Így kapható már magyar létrás tűzoltóautó és magyar tűzoltó teherautó is.

5) Majorette

A francia Majorette apró, erős fémvázzal kialakított járműmodelljei évtizedek óta a gyerekek és a gyűjtők kedvencei. Az autóiparral karonfogva fejlesztik játékautóikat, amik megszólalásig hasonlítanak a valóságos autókra.

A legtöbb kisautómodelljüknek szabadon forgó, strapabíró kerekei vannak, így a játék felér egy valóságos autózással, amibe a száguldás, a sebesség, és a veszélyes kalandok is beleférnek.